Τέλος στη δράση εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στη διάπραξη κλοπών, κυρίως από κοσμηματοπωλεία, σε περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου, έβαλε, έπειτα από έρευνα, η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρικάλων.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν σήμερα, Πέμπτη, μεταμεσονύχτιες ώρες, τρεις αλλοδαποί, δύο άνδρες και ανήλικη, οι οποίοι εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε περιοχή της Πιερίας και ακινητοποιήθηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Πιερίας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δράστες είχαν ενωθεί μεταξύ τους και κατά το χρονικό διάστημα από 24 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου, σπάζοντας τις τζαμαρίες ή εισόδους των καταστημάτων, προέβησαν συνολικά σε 4 περιπτώσεις κλοπών από τρία κοσμηματοπωλεία και ένα κατάστημα με είδη λαϊκής τέχνης-τουριστικών ειδών, εκ των οποίων δύο στον νομό Τρικάλων, ένα στον νόμο Λάρισας και έναν στον νομό Βοιωτίας, καθώς και μία απόπειρα κλοπής από κοσμηματοπωλείο σε περιοχή του νομού Αχαΐας.
Συνολικά, κατά την τέλεση των κλοπών, αφαίρεσαν πλήθος χρυσαφικών και κοσμημάτων διαφόρων τύπων καθώς και ρολόγια.
Στο πλαίσιο των ερευνών, εξακριβώθηκε ότι οι δράστες χρησιμοποιούσαν για τη μετάβασή τους στις περιοχές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου και εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε αυτό.
Στην κατοχή των δραστών, καθώς και σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:
κοσμήματα διαφόρων τύπων, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο ταμπλό του οχήματος
ρολόι χειρός
8 δακτυλίδια ασημένιου χρώματος
είδη ένδυσης και υπόδησης
2.048,85 ευρώ
5 κινητά τηλέφωνα
γυναικεία περούκα
τηλεσκοπική λαβίδα
σπρέι βαφής
τσάντα και
2 πλαστά δελτία ταυτότητας αλλοδαπών Αρχών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, με δικογραφία σε βάρος τους, κατά περίπτωση, για εγκληματική οργάνωση/ομάδα, διακεκριμένη κλοπή, πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας