Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κλείνει σήμερα τα 61 του χρόνια και η Αθλέτικ Μπιλμπάο ευχήθηκε στον Βάσκο προπονητή με μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media.
Ο προπονητής της Κυπελλούχου Ισπανίας έχει γενέθλια σήμερα και η Μπιλμπάο έστειλε τις ευχές της στον προπονητή που θέλει να την οδηγήσει μέχρι και τον τελικό του Europa League, όπου θα γίνει τον Μάιο στην έδρα της στη χώρα των Βάσκων, στο θρυλικό «Σαν Μαμές».
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαλβέρδε αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και πιθανότατα έναν από τους καλύτερους όλων των εποχών που έχει καθίσει στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Ο «τσινγκούρι» είναι συνώνυμο των «λιονταριών», ενώ έχει γράψει ιστορία τόσο στο Μπιλμπάο όσο και στην Ελλάδα, όπου είχε δύο άκρως πετυχημένες θητείες στον Ολυμπιακό.
Ο Βαλβέρδε προέρχεται από την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου με την Μπιλμπάο, ενώ έχει μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό, όσο και στην Ισπανία με τις Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Δείτε την ανάρτηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο για τον Βαλβέρδε:
🎈 Hoy es el 6⃣1⃣ cumpleaños de Ernesto Valverde, el entrenador con más partidos en la historia del @AthleticClub
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος