Νεκρός είναι πλέον ο δράστης της διπλής ανθρωποκτονίας στους Γόννους στη Λάρισα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 60χρονος Δημήτρης Κολτσίδας, που κατείχε ένα καλάσνικοφ, πυροβόλησε αρκετές φορές στον αέρα πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του και βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στο ξυλουργείο του.
Οι αστυνομικοί μπήκαν στον χώρο του ξυλουργείου, μαζί με πυροτεχνουργούς, προκειμένου να ελέγξουν αν υπάρχουν χειροβομβίδες και εκρηκτικά, όπως ισχυριζόταν.
Σύμφωνα με το skiathoslife.gr, ένα από τα θύματα της διπλής δολοφονίας που είχε λάβει χώρα προηγουμένως είναι ο 55χρονος Χρήστος Τάσσιος, ξυλουργός από την Σκιάθο, ο οποίος ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού.
Εκείνος φέρεται να είχε αγοράσει μηχανήματα αμφιβόλου ποιότητας από τον δράστη.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας