Θεσσαλονίκη: Άγριος καβγάς στη Νεάπολη – Ανήλικος μαχαίρωσε τον αδερφό του [εικόνες]
Ο 23 τραυματίας, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Ένας16χρονος μαχαίρωσε σε θώρακα και πόδι τον 23χρονο αδερφό του στη Θεσσαλονίκη
Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν τις 20:00 στην Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα στη Νεάπολη, όταν δύο αδέρφια συνεπλάκησαν σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Καραμανλή με Αγίας Λαύρας.
Σύμφωνα με το voria.gr, 16χρονος μαχαίρωσε σε θώρακα και πόδι τον 23χρονο αδερφό του.
Επί τόπου έχουν έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Ο 16χρονος συνελήφθη, ενώ ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο 424 ΓΣΝΕ, καθότι υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».