Αυτές είναι οι ομάδες του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος
Με την κατάκτηση του UNICEF Trophy από τη Μεγαρίδα, συμπληρώθηκαν οι ομάδες του Final 8 που θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδος τον ερχόμενο Φεβρουάριο.
Έτσι συμπληρώθηκε το παζλ της διοργάνωσης η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί από 12 έως 16 Φεβρουαρίου, με τις οκτώ ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο να μην γνωρίζουν ωστόσο ακόμα σε ποια πόλη θα διεξαχθεί.
Συνεπώς Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Προμηθέας, ΑΕΚ, Καρδίτσα, Περιστέρι και φυσικά η Μεγαρίδα θα κοντραριστούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλσμα.
Θυμίζουμε πως οι πρώτες επτά ομάδες προέκυψαν από την τελική βαθμολογία του πρώτου γύρου της Stoiximan Greek Basketball League.
Πως θα βγουν τα ζευγάρια
Όσον αφορά στα ζευγάρια του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, οι πρώτες τέσσερις ομάδες της κατάταξης της Stoiximan Greek Basketball League διατηρούν τις θέσεις τους.
Από εκεί και πέρα, η νικήτρια του UNICEF Trophy, δηλαδή η Μεγαρίδα, θα καταλάβει μετά από κλήρωση την πέμπτη, την έκτη, την έβδομη ή την όγδοη θέση.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εάν η Μεγαρίδα κληρωθεί στην έβδομη θέση, τότε η έβδομη της Stoiximan Greek Basketball League θα μετακινηθεί μια θέση προς τα κάτω. Αντίστοιχα, εάν η Μεγαρίδα κληρωθεί στην πέμπτη θέση, τότε τρεις ομάδες της Α1 θα μετακινηθούν προς τα κάτω.
Εν αναμονή λοιπόν της κλήρωσης, από την οποία θα προκύψουν τα ζευγάρια του φετινού Final 8 του Κυπέλλου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Κόρι Τζόζεφ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα παρκέ κόντρα στη Ζαλγκίρις και ο Αμερικανός μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάστασή του, δηλώνοντας πως νιώθει ακόμη καλύτερα απ’ ότι πριν τραυματιστεί.
Ο Λιονέλ Μέσι φιλοξενήθηκε σε γνωστό podcast και μεταξύ των όσων ποδοσφαιρικών αναφέρθηκε, ο θρύλος της μπάλας αποκάλυψε και τι είναι αυτό που μετανιώνει περισσότερο από καθετί στη ζωή του...
Επιστροφή στο Ηράκλειο για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, αφού η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να πραγματοποιηθεί φιλικό ματς για τη γαλανόλευκη τον Ιούνιο, στο Παγκρήτιο.