Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή της Βάρκιζας. Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για πυροβολισμούς, τελικά η επίθεση σημειώθηκε με μαχαίρι.
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, ένας 50χρονος, αλβανικής καταγωγής, δέχθηκε επίθεση, από πίσω, με μαχαίρι, στην κοιλιακή χώρα από τέσσερα άτομα στη συμβολή των οδών Βορεάδων και Μουσών.
Ο 50χρονος μετά την επίθεση που δέχθηκε περπάτησε λίγα μέτρα και κατέρρευσε στην οδό Αχχιλέως από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία οι δράστες μετά την επίθεση επιβιβάστηκαν οι δύο σε ΙΧ όχημα και οι άλλοι δύο σε μια μοτοσικλέτα και τράπηκαν σε φυγή.
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας