Σε… σίριαλ έχει μετατραπεί η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Μοχάμεντ Σαλάχ με τη Λίβερπουλ.
Σύμφωνα, όμως, με τον πρώην Αιγύπτιο διεθνή, Χαϊτάμ Φαρούκ, αυτή η διαδικασία έχει φτάσει πια στο τέλος της. Στο αίσιο τέλος της!
Με δημοσίευσή του στα social media, o Φαρούκ υποστήριξε ότι οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία. Μάλιστα, θέλησε να συγχαρεί τον συμπατριώτη του για την εξέλιξη αυτή, αναρτώντας μία κοινή τους φωτογραφία.
«Συγχαρητήρια για την ανανέωση με τον αριθμό που θέλεις και την χρονική περίοδο που εσύ επιθυμείς. Ο Αιγύπτιος Βασιλιάς κυβερνά σύμφωνα με τη δική του κρίση», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.
Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν, είναι θέμα χρόνου η ανανέωση της συνεργασίας του Σαλάχ με τη Λίβερπουλ. Και όλα αυτά έρχονται λίγες μέρες μετά τη διάψευση της Παρί Σεν Ζερμέν περί επαφών της με τον Αιγύπτιο άσο για ενδεχόμενη απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερο.
Στο Χίνσολ της Ουαλίας θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση της IFAB με θέματα που θα μπορούσαν να φέρουν τεράστιες αλλαγές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Ο Τζάστιν Ρόμπινσον ακούγεται όλο και πιο έντονα για άλλες ομάδες της Euroleague, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός – Τι ισχύει με το συμβόλαιο του στην Παρί.
Πότε είναι προγραμματισμένα τα εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με τη Χάποελ – Ανοικτή η έδρα διεξαγωγής μετά τα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ.