Η Μπαρτσελόνα θα γιορτάσει 125 χρόνια ιστορίας, με τον Λιονέλ Μέσι να παραχωρεί μια συνέντευξη μιλώντας για τον σύλλογο της καρδιάς του.
Ο Αργεντίνος στάθηκε στην πολύ καλή φετινή πορεία των Καταλανών, ενώ επισήμανε ότι κάποια στιγμή θέλει να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.
Οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι:
«Με γεμίζει με υπερηφάνεια να βλέπω πώς εκπροσωπείται τώρα η πρώτη ομάδα. Αυτή η Μπάρτσα είναι θεαματική και αυτό δεν με εκπλήσσει, αυτό συμβαίνει σε όλη τη ζωή μου, από τότε που έφτασα στην Μπάρτσα σε ηλικία 13 ετών.
Είναι θεαματικό πως τα παιδιά έχουν την ευκαιρία τα τελευταία δύο χρόνια και όταν τους δίνεται εμπιστοσύνη, ανταποκρίνονται με αυτό τον τρόπο επειδή γνωρίζουν τον σύλλογο καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο και έχουν συνηθίζει να παίζουν από μικρά. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, όπως συνέβαιναν και στη δική μας εποχή.
Στο μυαλό μας είναι πως κάποια ημέρα θα επιστρέψουμε για να ζήσουμε στη Βαρκελώνη. Μας λείπει η Μπαρτσελόνα, τόσο σε εμένα, όσο και στα παιδιά μου και στη γυναίκα μου. Έχουμε φίλους εκεί και έχουμε αφήσει αρκετά πράγματα εκεί. Τα παιδιά μου είναι Καταλανοί. Έζησα όλη τη ζωή μου στην Μπαρτσελόνα και μου λείπει πολύ. Ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε οδηγήσει η ζωή, αλλά πρόθεσή μας είναι να ζήσουμε στη Βαρκελώνη γιατί είναι το σπίτι μας».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Την ανακοίνωση της απόλυσης του Χιμένεθ από τον Άρη, ακολούθησε εκείνη για την πρόσληψη του Μιχάλη Γρηγορίου από τους «κιτρινόμαυρους» ως το φινάλε της περιόδου.
Το απόγευμα της Πέμπτης (26/2) η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό, ενώ μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Γρηγορίου.