Παραμένει στην Εθνική Ανδρών ο Βλάχος – Αναλαμβάνει την Εθνική γυναικών ο Παυλίδης
Ο Θοδωρής Βλάχος παραμένει ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής πόλο Ανδρών και ο Χάρης Παυλίδης αναλαμβάνει ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών.
Στα χέρια του Θοδωρή Βλάχου θα παραμείνει το «τιμόνι» της Εθνικής πόλο των ανδρών, αφού η ΚΟΕ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του 55χρονου τεχνικού, καθώς και του συνεργάτη του, Τάσου Σχίζα.
Περίπου τρεις μήνες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπου η ελληνική ομάδα κατετάγη πέμπτη, χάνοντας την πρόκριση στην τετράδα από ένα απίθανο γκολ του Γιάκσιτς στην εκπνοή του προημιτελικού με τη Σερβία (η οποία τελικά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο), οι δύο πλευρές κατέληξαν στην απόφαση να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, με φόντο τους επόμενους Ολυμπιακούς, που θα γίνουν το 2028 στο Λος Αντζελες.
Όσον αφορά την Εθνική Γυναικών, ο Χάρης Παυλίδης είναι εκείνος που θα αναλάβει τα ηνία της Εθνικής πόλο Γυναικών, μετά το τέλος της συνεργασίας της ομοσπονδίας με την Αλεξία Καμμένου.
Αναλυτικά η στελέχωση των τεχνικών επιτελείων των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης είναι:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.