Βρέθηκε ο 78χρονος που είχε εξαφανιστεί πριν 8 μέρες στην Κωνσταντινούπολη
Για την εξαφάνισή του είχαν ενημερωθεί και οι ελληνικές προξενικές αρχές ενώ είχε εκδοθεί σήμα από την Ιντερπόλ.
Σώος βρέθηκε ο 78χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Κωνσταντινούπολη.
Ο συνταξιούχος φαίνεται πως είναι καλά στην υγεία του
Ο 78χρονος συνταξιούχος από τα Σέρβια Κοζάνης, είχε εξαφανιστεί πριν από 8 ημέρες στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα να τον αναζητούν με αγωνία οι δικοί του άνθρωποι.
Πώς χάθηκε και πώς βρέθηκε ο 78χρονος
Ο 78χρονος την προηγούμενη Πέμπτη λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Κωνσταντινούπολη, χάθηκε όταν πήγε βόλτα στην πλατεία Ταξίμ, ενώ βρισκόταν σε εκδρομή με σύλλογο συνταξιούχων από την Κοζάνη.
Για την εξαφάνισή του είχαν ενημερωθεί και οι ελληνικές προξενικές αρχές ενώ είχε εκδοθεί σήμα από την Ιντερπόλ.
Τον ηλικιωμένο εντόπισε ένας οδηγός ταξί.
Tην πολύ ευχάριστη είδηση επιβεβαίωσε, εμφανώς ανακουφισμένη μετά τα όσα έζησε όλη η οικογένεια επί τόσες ημέρες, η κόρη του 78χρονου, από τα Σέρβια.
- Τεχνική συνάντηση Ευρωπαϊκού έργου στο Δήμο Ηγουμενίτσας
- Ηθοποιός του How I Met Your Mother καταδικάστηκε σε ισόβια για απόπειρα δολοφονίας πρώην συντρόφου του
- Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Ταγαρά – Παρουσία Μητσοτάκη και Σαμαρά η κηδεία
- Ναζίμ Χικμέτ: Πνεύμα ελεύθερο, δημιουργικό, φωτεινό
- Φινάλε με πρωτιά για το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο
- Ο δωσίλογος και ο ονειροπόλος
- Ανακοίνωσε τον Ατανάσοφ ο Ολυμπιακός
- Drone στη Λευκάδα: Κατατέθηκε το διάβημα της Αθήνας στο Κίεβο – Τι αναφέρει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442