Η Γαλλία δεν είχε κανένα περιθώριο απέναντι στο Βέλγιο, που το νίκησε με 2-0, μετά το «χαστούκι» από την Ιταλία (1-3) στην πρεμιέρα του Nations League. Ο Οσμάν Ντεμπελέ με ασίστ και γκολ ήταν αδιαμφισβήτητα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των «τρικολόρ».
Ωστόσο, η απουσία του Κιλιάν Εμπαπέ ήταν αυτή που… τράβηξε τα βλέμματα στο «Stade de France», με τον Γάλλο εκλέκτορα, Ντιντιέ Ντεσάμπ, να υπερασπίζεται την αδυναμία του Γάλλου επιθετικού της Ρεάλ να σκοράρει στα τελευταία ματς με την Εθνική του.
«Ο Εμπαπέ θα σκοράρει. Χαλάρωσε, θα είμαστε πάντα πιο δυνατοί μαζί του. Είμαι πεπεισμένος ότι σε έναν μήνα θα είναι καλύτερα. Μαζί μας αναλαμβάνει πλήρως τον ρόλο του ως αρχηγός, ακόμη και όταν δεν παίζει. Δεν έχω καμία ανησυχία με τον Κιλιάν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε την ανάρτηση
«Je n’ai aucune inquiétude et je n’en ai jamais eu avec Kylian !»
Didier Deschamps prend la défense de Kylian Mbappé, en direct dans l’Après Match pic.twitter.com/uzkjAqNLgr
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.