Έκπληξη με Γουίλιαν στο Ρέντη – Πώς τον παρουσίασε ο Μεντιλίμπαρ
Ο Γουίλιαν ξεκίνησε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και με το «καλημέρα» έδειξε στον Μεντιλίμπαρ ότι θέλει να είναι έτοιμος το συντομότερο, για να βοηθήσει.
Η επιστροφή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους είχε δώσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, βρέθηκε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Έναν παίκτη που όλοι ελπίζουν και πιστεύουν ότι θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά και να προσφέρει λύσεις κορυφαίου επιπέδου με την ποιότητά του, την εμπειρία του, το ταλέντο του, τις παραστάσεις του. Και αυτός ο παίκτης, βεβαίως, δεν είναι άλλος από τον Γουίλιαν Μπόργκες.
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ο Βραζιλιάνος αστέρας έπιασε ήδη δουλειά στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών. Με τον Μεντιλίμπαρ να τον υποδέχεται αρχικά στο γραφείο του για τις πρώτες κουβέντες τους και εν συνεχεία να τον καλωσορίζει ενώπιον της υπόλοιπης ομάδας. Μάλιστα, μίλησε με θερμά λόγια για την αξία του, αναφέροντας πως «όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο Γουίλιαν και πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».
Φυσικά την… υποδοχή από πλευράς ποδοσφαιριστών ανέλαβε ο εκ των αρχηγών της ομάδας και συμπατριώτης του Γουίλιαν. Ο Ροντινέι ήταν εκείνος που πήρε αμέσως «από κοντά» τον νέο παίκτη των Πειραιωτών και επίσης ήταν αυτός που άνοιξε τον χορό του… φατούρου. Από το οποίο δεν γλιτώνει κανείς από τους νέους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Ούτε καν ο σπουδαίος Βραζιλιάνος.
Από εκεί και πέρα, έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε πως παρά το γεγονός ότι ο Γουίλιαν δεν είναι έτοιμος, ο Μεντιλίμπαρ και οι συνεργάτες του έκριναν ότι μπορεί να προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες. Για την ακρίβεια, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ακολούθησε όλο το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνοντας πως όλο αυτό το διάστημα που ήταν χωρίς ομάδα, δεν ήταν αδρανής.
Σε αρκετά καλή κατάσταση ο Γούλιαν
Εχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε πως ο Μεντιλίμπαρ χρησιμοποίησε ακόμη και στο δίτερμα που έλαβε χώρα στο Ρέντη τον Γουίλιαν. Με τον ποδοσφαιριστή να βγάζει όλη την προπόνηση. Όχι με την «άνεση» των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών, αλλά δείχνοντας ότι όσο περνάει ο καιρός και με το ειδικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει, θα είναι σε θέση να βοηθήσει πολύ γρήγορα τους Ερυυρόλευκους.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε πως ο Γουίλιαν επιβεβαίωσε με τις εξετάσεις του πως είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Είναι σαφές ότι έχει κάνει δουλειά σε ατομικό επίπεδο, όσο διάστημα αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και πλέον στόχος είναι να μπει σε αποστολή ακόμη και στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Όταν και προβλέπεται να είναι σε θέση να παίρνει λεπτά και να αυξάνει σταδιακά τον χρόνο συμμετοχής του.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.