Ιταλία: «Θέλω κάποιος να με συλλάβει» – 48χρονος σκότωσε τέσσερις ηλικιωμένους που φρόντιζε
Ο 48χρονος από την Ιταλία δήλωσε ότι εάν εργαστεί ξανά φοβάται ότι θα το ξανακάνει
Ένας 48χρονος Ιταλός κατηγορείται για τον φόνο τεσσάρων ηλικιωμένων, τους οποίους φρόντιζε, τα τελευταία 10 χρόνια, γράφουν σήμερα ιταλικά ΜΜΕ.
Ο Μάριο Εουτίτσια, ηλικίας 48 ετών, παρουσιάστηκε χθες Πέμπτη σε σταθμό καραμπινιέρων στην Καζέρτα, στη νότια Ιταλία, υποστηρίζοντας ότι ευθύνεται για τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, τους οποίος φρόντιζε.
«Θέλω κάποιος να με συλλάβει. Συνεχίζοντας να εργάζομαι, πιθανόν θα το έκανα ξανά», είπε, σύμφωνα με τον ιστότοπο της Corriere della Sera.
Οι τέσσερις ηλικιωμένοι έπασχαν όλοι από καρκίνο και ο Μάριο Εουτίτσια τους σκότωσε αυξάνοντας τη δόση των φαρμάκων που λάμβαναν
«Ήθελα να βάλω τέλος στα βάσανά τους», είπε επίσης, σύμφωνα με τον ιστότοπο της La Repubblica.
Αύξηση της δόσης των φαρμάκων
Όπως γράφει η Corriere, οι τέσσερις ηλικιωμένοι έπασχαν όλοι από καρκίνο και ο Μάριο Εουτίτσια τους σκότωσε αυξάνοντας τη δόση των φαρμάκων που λάμβαναν, περιλαμβανομένων εκείνων για τον πόνο.
Δύο από τα θύματά του ταυτοποιήθηκαν, ένας 95χρονος που πέθανε τον περασμένο Μάρτιο και ένας 88χρονος που πέθανε τον Δεκέμβριο του 2023, των οποίων οι θάνατοι δεν θεωρήθηκαν ύποπτοι δεδομένης της κατάστασης της υγείας τους.
Οι άλλοι δύο θάνατοι, για τους οποίους κατηγορείται, συνέβησαν το 2014 στην πόλη Λατίνα, σε κοντινή απόσταση από τη Ρώμη, όμως τα θύματα δεν έχουν προς το παρόν ταυτοποιηθεί.
«Ελέγχουμε τις δηλώσεις του» είπε ο αρμόδιος εισαγγελέας. «Προχωράμε σταδιακά καθώς τα όσα δήλωσε είναι αρκετά σοβαρά και πρέπει να έχουμε όλα τα στοιχεία».
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο εμβολιασμός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442