Ο ΠΑΟΚ μετά χιλίων κόπων και βασάνων, επικράτησε του Πανσερραϊκού με 3-2 στην Τούμπα, αφού προηγουμένως σκόραρε με δύο πέναλτι.
Αυτή η νίκη σήμανε και ένα ιδιαίτερο και πολύ σημαντικό ορόσημο για την καριέρα του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός έφτασε τις 200 νίκες στην Ελλάδα.
Η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ
Συγκεκριμένα, ο 55χρονος τεχνικός είχε 38 νίκες στην Ξάνθη και 98 στην πρώτη του θητεία στον «Δικέφαλο του Βορρά», από τον Αύγουστο του 2017 μέχρι τον Ιούνιο του 2019, ενώ στη δεύτερη θητεία του στους Θεσσαλονικείς, από το καλοκαίρι του 2021 μέχρι και σήμερα, έχει 94 νίκες.
Ο Λουτσέσκου έφτασε στις 200 νίκες σε 369 παιχνίδια, με το ποσοστό νικών του να είναι 54,2%, ενώ μετρά ακόμη 86 ισοπαλίες και 83 ήττες.
Αξίζει να σημειωθεί πως από το περασμένο καλοκαίρι είναι πρώτος προπονητής σε νίκες στην ιστορία του ΠΑΟΚ και με συνολικά πλέον 168 σε 260 ματς έχει αφήσει αρκετά πίσω του τον Άγγελο Αναστασιάδη, που είχε 120 νίκες σε 213 παιχνίδια.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.