Ένα πολύ δυνατό φιλικό δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να αντιμετωπίζουν στην Ιταλία την Ρόμα (18:00).
Ο Βάσκος τεχνικός σχεδόν μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης γνωστοποίησε την 11άδα για το παιχνίδι με την ιταλική ομάδα, με τον έμπειρο προπονητή να δίνει φανέλα βασικού στον Κρίστοφερ Βέλντε.
Βασικός ο Βέλντε, ο οποίος σκόραρε στο χθεσινό φιλικό με την Τερνάνα.
Ο Νορβηγός εξτρέμ χθες στο φιλικό με την Τερνάνα, στο ντεμπούτο του με τα χρώματα του Ολυμπιακού, μπήκε ως αλλαγή στο 70’ και στο 75’ σκόραρε, δείχνοντας με το… καλημέρα ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη.
Η 11άδα του Ολυμπιακού για το φιλικό με τη Ρόμα: Τζολάκης, Ορτέγκα, Πιρόλα, Μπιανκόν, Ροντινέι, Ντόι, Μπάκουλας, Τσικίνιο, Βέλντε, Μπιέλ και Κωστούλας.
Ο Τζολάκης θα βρίσκεται μπροστά από την «ερυθρόλευκη» εστία, με τους Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα και Ροντινέι στην τετράδα της άμυνας. Οι Ντόι, Μπάκουλας και Τσικίνιο θα είναι στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, με τους Μπιέλ στα άκρα Βέλντε και τον Κωστούλα στην κορυφή της επίθεσης.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί