Η αναμέτρηση του Ντανίιλ Μεντβέντεφ με τον Κάρλος Αλκαράθ για το Wimbledon στιγματίστηκε από το περιστατικό ανάμεσα στον Ρώσο και την umpire του αγώνα, όπου εκείνος είπε μερικές… βαριές κουβέντες για μια απόφαση.
Ο Μεντβέντεφ τόνισε στις δηλώσεις του πως είπε κάτι ρωσικά, αλλά δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό ώστε να επιφέρει την αποβολή του.
Οι δηλώσεις του Ντανίιλ Μεντβέντεφ:
«Δεν ξέρω αν υπήρξε διπλή αναπήδηση. Νόμιζα ότι δεν υπήρξε. Ήταν δύσκολο. Μια φορά πριν καιρό στο Roland Garros έχασα από τον Τσίλιτς και δεν είχε δει (η Ασδεράκη) ότι η μπάλα είχε αναπηδήσει μια φορά.
Οπότε, το είχα αυτό στο μυαλό μου, σκέφτηκα ότι πάλι ήταν εναντίον μου. Είπα κάτι στα ρωσικά, όχι καλό, αλλά δεν ξεπέρασα τα όρια. Έτσι, πήρα code violation warning.
Δεν ανησύχησα καθόλου, διότι δεν είπα κάτι πολύ κακό. Θα ήταν πιο εύκολο αν υπήρχε σύστημα challenge, θα έδειχνε αν αναπήδησε η μπάλα.
Αν το χρησιμοποιούσαμε, δεν θα είχαμε ποτέ τέτοια κατάσταση. Δεν ξέρω γιατί δεν το χρησιμοποιούμε για τη διπλή αναπήδηση».
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.