Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μεντβέντεφ: «Ο Τσιτσιπάς μπορεί να με ξεπεράσει στην κατάταξη»

Μεντβέντεφ: «Ο Τσιτσιπάς μπορεί να με ξεπεράσει στην κατάταξη»

Ο Μεντβέντεφ για την επιστροφή του Ναδάλ στην ενεργό δράση, αλλά και για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ κατά τη διάρκεια του τουρνουά επίδειξης στο Αμπου Ντάμπι, αναφέρθηκε τόσο στην επιστροφή του Ραφαέλ Ναδάλ, όσο και για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Ρώσος τενίστας που βρίσκεται στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, ρωτήθηκε για το αν μπορεί να προσπεράσει ξανά τους Τζόκοβιτς και Αλκαράθ, αλλά έδωσε μια ενδιαφέρουσα απάντηση, αναφερόμενος στον Τσιτσιπά.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Μεντβέντεφ:

«Σίγουρα κάθε σεζόν είναι διαφορετική. Ο Τσιτσιπάς έφτασε στον τελικό του Australian Open και για διάφορους λόγους είχε ένα δύσκολο τέλος στη σεζόν, αλλά μπορεί να επιστρέψει και να ξεπεράσει έμεναν, τον Σίνερ, τον Κάρλος ή τον Νόβακ. Θυμηθείτε ότι εγώ στην αρχή της περσινής σεζόν ήμουν εκτός 10άδας.

Σε αυτό το στάδιο της ζωής μου συνεχίζω να βρίσκω τα όριά μου για να καταφέρνω ακόμα περισσότερα πράγματα. Προσπαθώ να γίνω περισσότερο επαγγελματίας, να δουλεύω πιο σκληρά και να είμαι καλύτερος μέσα στο court».

Οσον αφορά την επιστροφή του Ναδάλ σε δέκα μέρες στα γήπεδα, ο Μεντβέντεφ απάντησε:

«Είναι πάντα πρόκληση να παίζεις με τον Ράφα, είναι πολύ δύσκολο να τον κερδίσεις. Με τον Ράφα είχαμε αρκετά “κλειστά” παιχνίδια όπου ένιωθα ότι μπορώ να τον κερδίσω, αλλά αυτός έπαιρνε το προβάδισμα στο τέλος.

Οπότε για μένα θα είναι μεγάλη πρόκληση σε περίπτωση που τον αντιμετωπίσω. Δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση βρίσκεται και κανείς δεν ξέρει το πως θα διαχειριστεί την επιστροφή του. Αλλά απ’ ό,τι είδα δείχνει να τα πηγαίνει καλά στις προπονήσεις κι αυτό είναι υπέροχο για το τένις».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024