Ο Πέρο Κάμερον κατέληξε στους δώδεκα παίκτες που θα διεκδικήσουν, μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά στον Πειραιά, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Νέας Ζηλανδίας θα έχει μαζί του στο ΣΕΦ τους εξής παίκτες: Ρούμπεν Τε Ράνγκι, Ιζαία ΛεΆφα, Φιν Ντιλέινι, Γιάνι Γουέτζελ, Σαμ Μενένγκα, Κόρι Γουέμπστερ, Φλιν Κάμερον, Ίθαν Ρούσμπατς, Τόμας Βοντάνοβιτς, Τζόρνταν Ενγκατάι, Τάιρελ Χάρισον, Σέι Ίλι.
Η Νέα Ζηλανδία έχει κληρωθεί στον Α΄ όμιλο, μαζί με τις Κροατία και Σλοβενία, στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Πειραιά.
Ο Γκάμπριελ Στρεφέτσα σκόραρε για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό, διαμορφώνοντας το σκορ με τον ΟΦΗ στο 3-0 και μετά το παιχνίδι τόνισε πόσο πολύ δούλεψε προκειμένου να αρχίσει να σκοράρει.