Η Χάιντι Κλουμ άναψε φωτιές στη διάρκεια συνέντευξής της όταν αποφάσισε να βγάλει το πουκάμισό της και να μείνει με το σουτιέν.
Ήταν οι φτερούγες κοτόπουλου με καυτερή σάλτσα που έτρωγε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για το talk show «Hot Ones» στο YouTube που την έκαναν να βγει κυριολεκτικά από τα ρούχα της.
Η θερμοκρασία του 51χρονου πρώην μοντέλου ανέβηκε σε τέτοια επίπεδα, ώστε η Χάιντι Κλουμ να πετάξει το πουκάμισο που φορούσε και να συνεχίσει τη συνέντευξη μόνο με το κόκκινο σουτιέν της. Σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Αφού ξεπέρασε χωρίς προβλήματα τις πρώτες φτερούγες, όταν έφτασε στην όγδοη δεν άντεξε και αφού είπε «ζεσταίνομαι», άνοιξε το πουκάμισό της το οποίο και τελικά έβγαλε.
«Ζεσταίνομαι κι εγώ τώρα» σχολίασε ο 38χρονος συνομιλητής της Σον Έβανς.
Με στηθόδεσμο 12,5 εκατομμυρίων ευρώ στο Ρεκόρ Γκίνες
Στην ίδια συνέντευξη η Κλουμ αποκάλυψε και τα πιο ακριβά ρούχα που έχει φορέσει στην καριέρα της.
«Ένας στηθόδεσμος 12,5 εκατομμυρίων ευρώ και ένα σλιπ 740.000 ευρώ για να ταιριάζει για τη Victoria’s Secret. Είχε παντού διαμάντια και ρουμπίνια. Νομίζω ότι με αυτό μπήκα στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες» θυμήθηκε χαρακτηριστικά η Χάιντι Κλουμ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας