Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε
«Πέρασα μερικούς από τους πιο δύσκολους μήνες της ζωής μου» αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ο Κωνσταντίνος Αργυρός
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά παραχώρησε το βράδυ της Παρασκευής ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα του, για την επιθυμία να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.
«Από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, δεν ένιωθα το πόδι, ατρόφησε το πόδι μου, είχα προβλήματα στη μέση»
«Πέρασα μερικούς από τους πιο δύσκολους μήνες της ζωής μου. Έχω δυο κήλες στη μέση. Σε αυτό χρειάζεται να γυμνάζεσαι, να δυναμώνεις κοιλιακούς, ραχιαίους. Λόγω του tour που έκανα σε όλο τον πλανήτη, δεν προλάβαινα να γυμναστώ. Στην περιοδεία έπαθα κρίση, δύο ημέρες πριν από τη συναυλία στο Barkley Center, βγήκε η κήλη και ακούμπησε πάνω στο νεύρο και τον μυελό, και έπεσε το τέλμα στο πόδι, έσερνα το πόδι μου. Μου έβαλαν κορτιζόνη στη σπονδυλική στήλη. Το περνάει πολύς κόσμος αυτό, η μέση είναι δύσκολο πράγμα» είπε αρχικά.
«Από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, δεν ένιωθα το πόδι, ατρόφησε το πόδι μου, είχα προβλήματα στη μέση. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Δεν ήθελα να πω κάτι αλλά ευτυχώς το ξεπεράσαμε και με τη βοήθεια των φυσικοθεραπευτών για να μπορέσω να ανταπεξέλθω ξανά» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μιλώντας στο After Dark.
«Ένιωθα άσχημα για τον κόσμο της Θεσσαλονίκης γιατί δεν έδωσα το 100% μου. Τώρα ξεκίνησα ξανά φυσικοθεραπείες και γυμναστήριο. Όλα καλά τώρα» κατέληξε.
- Μέσα Μεταφοράς: Πώς κινούνται σήμερα μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και Τραμ
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ο πρωθυπουργός της “αριστείας” θα δώσει συγχωροχάρτι για τις “υπηρεσίες” του κ. Λαζαρίδη στα σκάνδαλα;
- Καρκίνος θυρεοειδούς – από τι εξαρτάται η εξέλιξή του;
- Η ήττα του Ορμπανισμού δείχνει το μέλλον του Μητσοτακισμού
- Ασφάλεια και Αποτελεσματικότητα στην Αφαίρεση Όγκων Εγκεφάλου: Οι Σύγχρονες Τεχνικές που Αλλάζουν τα Δεδομένα
- Από τους ρομποτικούς βραχίονες του McQueen στον πύραυλο της Chanel: Η πασαρέλα, η τέχνη, η αποθέωση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Φορολογικές δηλώσεις: Στις 16 Απριλίου η υποβολή των προσυμπληρωμένων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442