Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα από ρεπόρτερ της «Fanatik», οι «μαύροι αετοί», το πήγαν ένα βήμα παρακάτω. Συγκεκριμένα, ο Ουμούτ Εκέν κάνει λόγο για συνάντηση του προέδρου του συλλόγου, Χασάν Αράτ, με τον Ρουμάνο προπονητή στη Θεσσαλονίκη, στην οποία κατατέθηκε προσφορά.
Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται ο εν λόγω ρεπόρτερ, η απάντηση του αρχιτέκτονα της φετινής εξαιρετικής σεζόν για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ ήταν αρνητική.
Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του περασμένου έτους ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε τα χέρια με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο και το deal σφραγίστηκε τον Φλεβάρη, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2027. Οι Τούρκοι ανέφεραν στα προηγούμενα ρεπορτάζ τους ότι ο 55χρονος προπονητής έχει ρήτρα ύψους 4 εκατ. ευρώ.
Η Μπεσίκτας βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση νέου τεχνικού που θα την οδηγήσει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών μετά από μια μέτρια σεζόν με πολλές αλλαγές στον πάγκο της. Μετά την απομάκρυνση του Φερνάντο Σάντος, ο τουρκικός σύλλογος πορεύτηκε με τον υπηρεσιακό προπονητή, Σερντάρ Τοπρακτέπε.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η τραγική Ρεάλ δεν μπορεί καθόλου χωρίς τον Εμπαπέ και η Χετάφε τη σόκαρε μέσα στο «Μπερναμπέου» με μία μεγαλειώδη νίκη (0-1) – Στο -4 από την Μπαρτσελόνα η «Βασίλισσα»!
Η επιστροφή της Άννας-Μαρίας, της Ειρήνης και της Βασιλικής Αλεξανδρή στην Ελλάδα είναι γεγονός καθώς οι τρίδυμες πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης θα αγωνίζονται πλέον με τα εθνικά χρώματα.