ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Εμφανίζει εικονική πραγματικότητα που προβάλλει τη νοημοσύνη του λαού
Το ΚΚΕ τονίζει ότι ο πρωθυπουργός προσπαθεί να εξωραΐσει την πολιτική της «φοροληστείας» και της καθήλωσης των μισθών στα προ 15ετίας επίπεδα
Επίθεση στον πρωθυπουργό για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και την ακρίβεια εξαπολύει το ΚΚΕ, με αφορμή την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε τηλεοπτικό σταθμό το πρωί του Σαββάτου.
«Την ώρα που η ακρίβεια σπάει κόκαλα, ο κύριος Μητσοτάκης προσπαθεί από τη μια να εμφανίσει μια εικονική πραγματικότητα που προσβάλει τη νοημοσύνη του λαού κι από την άλλη να εξωραΐσει την πολιτική της φοροληστείας, της καθήλωσης των μισθών στα προ 15ετίας επίπεδα, του εξαναγκασμού των συνταξιούχων να εργάζονται και μετά το τέλος του εργασιακού τους βίου για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους», σημειώνει ο Περισσός.
«Μόνη λύση, η σύγκρουση με την πολιτική Μητσοτάκη και ΕΕ»
Σχολιάζει επίσης πως «είναι προφανές ότι απέναντι σε αυτήν την πολιτική, που υλοποιεί η κυβέρνηση της ΝΔ και έχει τη σφραγίδα της ΕΕ της εκμετάλλευσης, των ματωμένων πλεονασμάτων και των πολεμικών δαπανών, όπως ουσιαστικά παραδέχτηκε και ο κύριος Μητσοτάκης, απάντηση δεν μπορούν να δώσουν τα κόμματα που έχουν ως ‘σημαία’ την ‘ευρωπαϊκή κανονικότητα’».
«Μόνη λύση είναι η σύγκρουση με αυτή την πολιτική, για κατάργηση των αντιλαϊκών φόρων, υπογραφή συλλογικών συμβάσεων με πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών. Αυτό περνά μέσα από την αποδυνάμωση τόσο της κυβέρνησης, όσο και των άλλων κομμάτων της ΕΕ και τη μεγάλη ενίσχυση του ΚΚΕ», αναφέρει καταληκτικά.
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot
- Βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της 56χρονης που έχασε τη ζωή της στη Γλυφάδα – Συγκλονιστική μαρτυρία
- Κακοκαιρία: Ταλαιπωρία επιβατών της πτήσης Ζάκυνθος – Αθήνα – Έμειναν 97 λεπτά στον αέρα
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Κακλαμάνης για Βαλτογιάννη: «Απαράδεκτη η αναφορά βουλευτή στη χούντα – Έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442