Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έζησε από κοντά τον ιστορικό θρίαμβο της Κ19 η οποία νίκησε με 3-0 και σήκωσε το τρόπαιο της καλύτερης ομάδας για την σεζόν 2023-24.
Και το κερασάκι στην τούρτα αυτής της εκπληκτικής πορείας ήταν το φανταστικό ανάποδο ψαλίδι του Μπάκουλα για να «σφραγίσει» τον τίτλο και να… αναγκάσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ξεσπάσει σε πανηγυρισμούς.
Δείτε το βίντεο με το πως έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το 3-0 του Ολυμπιακού
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.