Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Με μια μυθική εμφάνιση η Κ19 του Ολυμπιακού ισοπέδωσε την Μίλαν στον τελικό του Youth League με 3-0 και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μια σπουδαία επιτυχία για τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, αλλά και για το εγχώριο ποδόσφαιρο, με τον Σωτήρη Συλαΐδόπουλο και τους ποδοσφαιριστές του να γράφουν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό.

Μια επιτυχία που γέμισε με χαρά και περηφάνια ολόκληρη την Ελλάδα και φυσικά τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Μετά την ολοκλήρωση του τελικού και την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League.

Σε πελάγη ευτυχίας ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τη σπουδαία επιτυχία του πειραϊκού συλλόγου.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, ο Ολυμπιακός ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που στάθηκε δίπλα στην ομάδα Νέων του συλλόγου και απέδειξε περίτρανα για μια ακόμα φορά τη στήριξή του στους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ανδρική ομάδα και στις μάχες που θα δώσει με την Αστον Βίλα στα ημιτελικά του Europa Conference League, με τον ηγέτη του Ολυμπιακού να εκφράζει την αισιοδοξία για τις αναμετρήσεις με τη βρετανική ομάδα.  «Το πιστεύουμε. Εχουμε αποδείξει μέχρι σήμερα ότι μπορούμε να πάμε μέχρι τέλους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ηγέτη του Ολυμπιακού:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Το όνειρό μας ήταν ένα ευρωπαϊκό Κύπελλο και σήμερα είναι η πρώτη φορά σε συλλογικό επίπεδο που μια ελληνική ομάδα σηκώνει το Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς όλα αυτά τα χρόνια βλέπαμε τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες. Όπως είπα μετά το παιχνίδι με την Ίντερ, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να το πιστέψουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Επιβεβαιώθηκε στον ημιτελικό, επιβεβαιώθηκε και σήμερα. Ο Ολυμπιακός ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Εδώ και χρόνια γίνεται δουλειά σε υψηλό επίπεδο στις ακαδημίες μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Εχουμε μεγάλα ταλέντα που θα γράψουν τη δική τους ιστορία», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ο Ρέτσος είναι η πιο ακριβή μεταγραφή του ελληνικού ποδοσφαίρου για Ελληνα παίκτη. Είναι ένα παιδί από την ακαδημία μας. Μεγάλωσε και συνεχίζει να διαπρέπει. Είναι πολύ μεγάλο όφελος. Τα ελληνόπουλα έχουν ταλέντο και μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. Υπάρχουν 3-4 παιχνίδια που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την πρώτη ομάδα. Στην Ευρώπη ένα παιδί 18-19 ετών δεν θεωρείται πλέον νέος. Διαπρέπουν στις μεγάλες ομάδες. Πρέπει να τους δώσουμε ευκαιρίες να γράψουν τη δική τους ιστορία. Είχα πει στην ομάδα Νέων καλά που είστε εσείς και μας δίνετε χαρές. Στην Κωνσταντινούπολη είπα στην ανδρική ομάδα ότι ακολούθησαν τους Νέους. Γράψαμε ιστορία μέσα στην Τουρκία και σήμερα στην Ευρώπη».

Για την ανδρική ομάδα και τα παιχνίδια με την Αστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League: «Το πιστεύουμε. Εχουμε αποδείξει μέχρι σήμερα ότι μπορούμε να πάμε μέχρι τέλους», τόνισε και κατέληξε: «Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που έγινε σήμερα. Το τρόπαιο είναι πάρα πολύ σημαντικό και για την Ελλάδα».

Sports in

Ο Έμερι υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό: «Το άξιζαν…» (vid)

Ο Ισπανός τεχνικός της Άστον Βίλα αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τη σπουδαία εμφάνιση – νίκη στο Villa Park.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024