Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν άνδρα 51 ετών, σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (12/4) στην Παλαιά Εθνική Οδό Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, στις 12:40 το μεσημέρι, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 51χρονος, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε ένας άνδρας 41 ετών.
Δείτε βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος:
Αξίζει να σημειωθεί πως, κατά πληροφορίες της ΕΡΤ ο 51χρονος που έχασε τη ζωή του φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας στην οποία ανήκε το φορτηγό.
Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας έχει ως εξής:
Σήμερα (12 Απριλίου 2024) και ώρα 12.40 περίπου, στο 35 ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 51χρονου και τον τραυματισμό του 41χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας