ΠΑΣΟΚ: Το νοσηρό χέρι που χειραγώγησε την κοινή γνώμη θα αποκαλυφθεί
«Η σημερινή παραδοχή του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ ότι οι διάλογοι που δημοσιοποιήθηκαν ήταν προϊόν μοντάζ χρήζουν άμεσης διερεύνησης και απαντήσεων», λέει το ΠΑΣΟΚ.
Η «βόμβα» Τερεζάκη για τη «μονταζιέρα» στα Τέμπη άνοιξε νέο γύρο αντιπαράθεσης με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να στοχεύουν την κυβέρνηση.
Στο ΠΑΣΟΚ όπου «πριν από μια εβδομάδα ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, κατέθεσε αναφορά ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τους αλλοιωμένους διαλόγους της βραδιάς της τραγωδίας των Τεμπών» εκτιμούν πως «η σημερινή παραδοχή του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη, ότι οι διάλογοι που δημοσιοποιήθηκαν σε φιλικό μέσο ενημέρωσης ήταν προϊόν μοντάζ καθώς και η επιβεβαίωση εκ μέρους του του ρεπορτάζ της Καθημερινής ότι οι συνομιλίες είχαν φτάσει σε email υψηλόβαθμων στελεχών του ΟΣΕ, χρήζουν άμεσης διερεύνησης και απαντήσεων».
Στην Χαριλάου Τρικούπη καταλήγουν λέγοντας πως «το νοσηρό χέρι που χειραγώγησε την κοινή γνώμη, θα αποκαλυφθεί και θα μπει τέλος στην ατιμωρησία και τη συγκάλυψη».
«Πρόσβαση στο υλικό είχαν τέσσερις υπάλληλοι του ΟΣΕ»
Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ για πρώτη φορά παραδέχεται την ύπαρξη μοντάζ στις συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας την επομένη του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.
Ο Παναγιώτης Τερεζάκης κάλεσε μάλιστα το μέσο ενημέρωσης, που πρώτο παρουσίασε τους μονταρισμένους διαλόγους, να εξηγήσει πού τους βρήκε και εάν εκείνο προέβη στην «κοπτοραπτική».
Σε επικοινωνία του MEGA με τον κ. Τερεζάκη, ο ίδιος αποκάλυψε πως πρόσβαση στο υλικό είχαν τέσσερις υπάλληλοι του ΟΣΕ. Ο ένας εξ αυτών, την 1η Μαρτίου του 2023, το έδωσε σε τέσσερα στελέχη του Οργανισμού για να ενημερωθούν.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας