Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζονται σήμερα (31/3) το Top 6 και τα πλέι άουτ της A1 Ανδρών/Basket League. Για το Top 6, ο 2oς στην κανονική περίοδο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον 5ο Άρη, στο ΣΕΦ, στις 17:15).
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από το σπουδαίο «διπλό» με ανατροπή επί της Παρτίζαν στο Βελιγράδι (69-74) για τη Euroleague, παραμένοντας έτσι σε τροχιά 4άδας. Με μόλις μία ήττα στα 19 τελευταία τους ματς σε όλες τις διοργανώσεις, οι Πειραιώτες θέλουν να βγάλουν αναίμακτα τον αποψινό αγώνα, ώστε να επικεντρωθούν στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία.
Πέραν από την απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός πιθανώς να έχει ξανά διαθέσιμο τον Φίλιπ Πετρούσεφ.
Από την άλλη τώρα, ο Άρης ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα επί του Λαυρίου (84-60), βάζοντας έτσι τέλος σε ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμεινε ο Σανόγκο, καθώς ο παίκτης είναι εξασθενημένος από τη νηστεία από το Ραμαζάνι.
Για τα πλέι άουτ, στις 20:15 διεξάγεται η αναμέτρηση Λαύριο-Καρδίτσα, με το Λαύριο να είναι 9ο και την Καρδίτσα 11η.
Στην 1η αγωνιστική του Top 6 και των πλέι άουτ της Α1 Ανδρών/Basket League, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
1. Παναθηναϊκός 43 σε 22 αγώνες 2. Ολυμπιακός 42 σε 22 αγώνες 3. Περιστέρι 39 σε 23 αγώνες 4. Προμηθέας 35 σε 22 αγώνες 5. Άρης 34 σε 22 αγώνες 6. Κολοσσός 32 σε 23 αγώνες 7. ΠΑΟΚ 32 σε 23 αγώνες 8. ΑΕΚ 31 σε 22 αγώνες 9. Λαύριο 30 σε 22 αγώνες 10. Mαρούσι 29 σε 22 αγώνες 11. Καρδίτσα 29 σε 22 αγώνες 12. Απόλλων Π. 26 σε 23 αγώνες
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions