Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζονται σήμερα (31/3) το Top 6 και τα πλέι άουτ της A1 Ανδρών/Basket League. Για το Top 6, ο 2oς στην κανονική περίοδο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον 5ο Άρη, στο ΣΕΦ, στις 17:15).
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από το σπουδαίο «διπλό» με ανατροπή επί της Παρτίζαν στο Βελιγράδι (69-74) για τη Euroleague, παραμένοντας έτσι σε τροχιά 4άδας. Με μόλις μία ήττα στα 19 τελευταία τους ματς σε όλες τις διοργανώσεις, οι Πειραιώτες θέλουν να βγάλουν αναίμακτα τον αποψινό αγώνα, ώστε να επικεντρωθούν στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία.
Πέραν από την απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός πιθανώς να έχει ξανά διαθέσιμο τον Φίλιπ Πετρούσεφ.
Από την άλλη τώρα, ο Άρης ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα επί του Λαυρίου (84-60), βάζοντας έτσι τέλος σε ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμεινε ο Σανόγκο, καθώς ο παίκτης είναι εξασθενημένος από τη νηστεία από το Ραμαζάνι.
Για τα πλέι άουτ, στις 20:15 διεξάγεται η αναμέτρηση Λαύριο-Καρδίτσα, με το Λαύριο να είναι 9ο και την Καρδίτσα 11η.
Στην 1η αγωνιστική του Top 6 και των πλέι άουτ της Α1 Ανδρών/Basket League, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
1. Παναθηναϊκός 43 σε 22 αγώνες 2. Ολυμπιακός 42 σε 22 αγώνες 3. Περιστέρι 39 σε 23 αγώνες 4. Προμηθέας 35 σε 22 αγώνες 5. Άρης 34 σε 22 αγώνες 6. Κολοσσός 32 σε 23 αγώνες 7. ΠΑΟΚ 32 σε 23 αγώνες 8. ΑΕΚ 31 σε 22 αγώνες 9. Λαύριο 30 σε 22 αγώνες 10. Mαρούσι 29 σε 22 αγώνες 11. Καρδίτσα 29 σε 22 αγώνες 12. Απόλλων Π. 26 σε 23 αγώνες
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «AS» η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να αποχωρήσει από τη Euroleague για το νέο πρότζεκτ της FIBA και του NBA, το NBA Europe.