Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μούσα: «Ο Ολυμπιακός πέρσι έκανε μια σπουδαία σεζόν, αλλά...» (vid)

Μούσα: «Ο Ολυμπιακός πέρσι έκανε μια σπουδαία σεζόν, αλλά…» (vid)

Ο Μούσα συνέκρινε τη φετινή Ρεάλ με τον Oλυμπιακό της περσινής περιόδου και μίλησε για τον μεταξύ τους τελικό, που κρίθηκε από ένα καλάθι του Γιουλ.

Ο Τζανάν Μούσα συμμετείχε στο μίνι αφιέρωμα της Euroleague για την Ρεάλ Μαδρίτης και αναφέρθηκε τόσο στη φετινή σεζόν της «βασίλισσας», όσο και στην περυσινή κατάκτηση της διοργάνωσης.

Ο Βόσνιος φόργουορντ των Μερένχες συνέκρινε την πορεία της ομάδας του στην τρέχουσα περίοδο, με την αντίστοιχη περυσινή πορεία του Ολυμπιακού που έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά δεν κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλητής.

Ο Μούσα μίλησε για τη φετινή προσπάθεια της Ρεάλ, αλλά και για την περσινή πορεία του Ολυμπιακό.

«Ο Ολυμπιακός έκανε μια σπουδαία σεζόν πέρυσι και όλοι σκέφτηκαν ότι θα κατακτούσε τη EuroLeague. Όμως στο τέλος ήρθαμε εμείς και τα διαλύσαμε όλα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Το πραγματικό μπάσκετ πρέπει να ξεκινήσει αμέσως τώρα. Πρέπει να είμαστε στο peak μας», εξήγησε ο Μούσα, για να επισημάνει ότι οι «Μπλάνκος» έχουν συνταγή για να κερδίζουν τα παιχνίδια, ενώ χαρακτήρισε τον Φακούντο Καμπάτσο ως τον καλύτερο πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη:

«Έχουμε μια συνταγή για να κερδίζουμε τα παιχνίδια και, μάλιστα, έχουμε τον καλύτερο πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη, τον Φάκου (σ.σ. Φακούντο Καμπάτσο)», για να πάρει τον λόγο ο Αργεντινός στη συνέχεια και να αποκαλύψει ποιο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του:

«Παίζουμε ένα φανταστικό, πολύ υψηλού επιπέδου μπάσκετ, με καλά plays και δυναμική. Όλοι παίζουν πολύ καλά, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πώς προσαρμοζόμαστε στην βελτιωμένη απόδοση του αντιπάλου».

Δείτε τα αφιέρωμα της Euroleague στην Ρεάλ Μαδρίτης:

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024