Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Αυτόν θα αντικαταστήσει ο Κίναν Έβανς αν πάει στον Ολυμπιακό…»

«Αυτόν θα αντικαταστήσει ο Κίναν Έβανς αν πάει στον Ολυμπιακό…»

Ποιος θα είναι αυτός που θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αν οι ερυθρόλευκοι υπογράψουν τον Κίναν Έβανς…

Ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Κίναν Έβανς, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, με τον Αμερικανό να μένει ελεύθερος από τη Ζαλγκίρις στο τέλος της σεζόν.

Ο εξαιρετικός σκόρερ των Λιθουανών κάνει απίθανη χρονιά και έχει προσελκύσει τα βλέμματα όλων των μεγάλων ομάδων της Euroleague, όμως ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του.

Μάλιστα, ο Αουγκούστας Σουλιάουσκας, που είναι αναλυτής στο «Basket News» σχολίασε μία ενδεχόμενη κίνηση και αναφέρθηκε στον παίκτη που θα κληθεί -κατά την εκτίμησή του- να αντικαταστήσει ο Κίναν Έβανς στον Ολυμπιακό από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με τον Λιθουανό αυτός θα είναι ο Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν θέλω κάνω εικασίες, αλλά ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, είναι ο Αϊζάια Κάνααν», υπογράμμισε ο Λιθουανός στο «Urbonus» podcast.

«Θεωρώ ότι ο Έβανς θα αντικαταστήσει τον Αϊζάια και πιστεύω ότι είναι το τέλειο ταίριασμα. Φανταστείτε στο βασικό σχήμα να υπάρχει η άμυνα του Γουόκαπ και η επίθεση του Έβανς. Την ίδια στιγμή, να έχεις αυτούς τους δύο παίκτες που είναι στην κορυφή της κάθε κατηγορίας», είπε στην εκπομπή του «Basketnews.com».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024