Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έκλεισε τον Κίναν Έβανς ο Ολυμπιακός»

«Έκλεισε τον Κίναν Έβανς ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην επίτευξη του deal της χρονιάς, καθώς φέρεται να έχει κάνει δικό του τον Κίναν Έβανς!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κίναν Έβανς θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε μία σπουδαία συμφωνία, αφού θα κάνει δικό του έναν από τους κορυφαίους και σίγουρα πιο βελτιωμένους παίκτης της Euroleague.

Συγκεκριμένα, πριν καλά-καλά τελειώσει η σεζόν 2023-24, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη δώσει τα χέρια και έχουν ολοκληρώσει μεταγραφή για την 2024-25 περίοδο και φαίνεται πως έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο τουλάχιστον δύο ετών με τον Αμερικανό γκαρντ.

Ο Κίναν Έβανς, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν τη φετινή σεζόν στη Euroleague με τη Ζαλγκίρις, είπε το «ναι» στην πρόταση των Πειραιωτών, η οποία ξεπερνούσε το 1,7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, όμως ο Έβανς είναι προσωπική επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα, που παρακολουθεί την περίπτωση του πολύ καιρό.

Τα εντυπωσιακά του νούμερα

Ο ύψους 1,91 Αμερικανός γκαρντ γεννηθείς στις 23 Αυγούστου 1996 έχει τη φετινή σεζόν στη EuroLeague κατά μέσο όρο 17.3 πόντους, 2,7 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 18, 9 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης (PIR).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμερικανός γκαρντ, που είναι εξαιρετικά πιθανό στο μέλλον να πάρει λιθουανικό διαβατήριο, μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Ζαλγκίρις και όπως όλα δείχνουν προβάρει τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού!

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024