Την έντονη αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Θάνου Πλεύρη προκάλεσε η συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη σε άγημα που έκανε παρέλαση στη Θήβα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Ο πρώην υπουργός με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατηγορεί την ηγεσία του στρατού η οποία όπως ισχυρίζεται επέτρεψε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παρελάσει «με τρόπο προσβλητικό για τους στρατεύσιμους που υπηρετούν κανονική θητεία».
Συγκεκριμένα ο Θάνος Πλεύρης έγραψε τα εξής:
«Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Κασσελάκης έχασε το βήμα στην παρέλαση. Το πρόβλημα είναι ότι η ηγεσία του στρατού επέλεξε, κατά τρόπο προσβλητικό για τους στρατεύσιμους που υπηρετούν κανονική θητεία, να συμμετέχει στο άγημα οπλίτης που παρουσιάστηκε πριν 10 μέρες και απολύεται σε 10 μέρες» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Κασσελακης έχασε το βήμα στην παρέλαση.Το πρόβλημα είναι ότι η ηγεσία τ στρατού επέλεξε,κατά τρόπο προσβλητικό για τους στρατεύσιμους που υπηρετούν κανονική θητεία,να συμμετέχει στο άγημα οπλίτης που παρουσιάστηκε πριν 10 μέρες κ απολύεται σε 10 μέρες.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας