Προηγήθηκε 2-0 η Μπαρτσελόνα με Γιαμάλ και Τόρες – Μείωσε η Ατλέτικο με τον Λούκμαν (vids)
Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να σκοράρει δύο φορές μέσα σε μόλις 20′, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο, όμως οι Μαδριλένοι πήραν εκ νέου προβάδισμα πρόκρισης.
Μόλις είκοσι λεπτά χρειάστηκε η Μπαρτσελόνα στο «Wanda Metropolitano» για να σκοράρει δύο φορές και να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα από την ήττα της με 2-0 στο «Καμπ Νου» από την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.
Οι Καταλανοί πίεσαν από νωρίς ψηλά την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε και μόλις στο 4ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Λαμίν Γιαμάλ πίεσε τον Λανγκλέ, με την μπάλα να φτάνει στον Φεράν Τόρες που τροφοδότησε τον Γιαμάλ ο οποίος σκόραρε για το 1-0.
Η Μπαρτσελόνα έψαξε και δεύτερο γκολ, το οποίο βρήκε στο 24′ με δράστη αυτή τη φορά τον Φεράν Τόρες. Ο Ισπανός επιθετικός πήρε την εξαιρετική κάθετη του Ντάνι Όλμο, βρέθηκε απέναντι από την εστία και πλάσαρε ψύχραιμα για το 2-0.
Η Ατλέτικο όμως κατάφερε να δώσει τη δική της απάντηση μειώνοντας σε 2-1 με τον Αντεμόλα Λούκμαν επτά λεπτά αργότερα. Οι Μαδριλένοι έφυγαν στην κόντρα με τον Γιορέντε μετά την κάθετη του Γκριεζμάν, ο Ισπανός γύρισε στον Νιγηριανό κι εκείνος μείωσε σε 2-1 δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ που πέτυχε χατ-τρικ, η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 3-1 τη Μπέρνλι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Έφτασε τις 5 αγωνιστικές αήττητη η ομάδα του Βίτορ Περέιρα.
Με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να σκοράρει στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λίβερπουλ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Έβερτον στο πρώτο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο νέο γήπεδο των «ζαχαρωτών».