Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός στους «8» – Ο δρόμος μέχρι τον τελικό της «Opap Arena»
Η Φενέρμπαχτσε είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League - Με Άστον Βίλα ή Λιλ στους «4» - Όλο το μονοπάτι μέχρι τον τελικό της 29ης Μαϊου στην «Opap Arena»
Η τουρκική Φενέρμπαχτσε θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League, με φόντο μία θέση στην τετράδα της διοργάνωσης
Από εκεί και πέρα, αν και εφόσον η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεπεράσει το εμπόδιο της Φενέρ στους «8», τότε στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Άστον Βίλα – Λιλ, με τους«χωριάτες» να είναι το φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο του Europa Conference League
Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι σε περίπτωση πρόκρισης στον μεγάλο τελικό της «Opap Arena», ο Ολυμπιακός θα είναι τυπικά γηπεδούχος κόντρα σε έναν εκ των τεσσάρων του έτερου ταμπλό: Βικτόρια Πλζεν ή Φιορεντίνα ή Κλαμπ Μπριζ ή ΠΑΟΚ.
Τα προημιτελικά θα γίνουν στις 11/18 Απριλίου, τα ημιτελικά στις 2/9 Μαϊου και ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και το γήπεδο της ΑΕΚ, την «Opap Arena», την Τετάρτη 29 Μαϊου.
Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών του Europa Conference League:
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης, ενώ μίλησε και για την πορεία της ομάδας την εφετινή σεζόν.
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.