Η Τσέλσι νίκησε χθες με ανατροπή την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ» με 3-1 και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει το παράπονο του για τη στάση των οπαδών της ομάδας, μιλώντας μετά το ματς στο «Sky Sports»:
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω νιώσει αγάπη από τους οπαδούς. Καταλαβαίνω ότι στο παρελθόν κερδίζανε το Champions League, κέρδιζαν κύπελλα, την Premier League. Το καταλαβαίνω, είμαστε σε έναν τελικό αλλά δεν είμαστε σε καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα στην Premier League», ανέφερε ο προπονητής της Τσέλσι και συμπλήρωσε:
«Νομίζω ότι αυτήν τη στιγμή νιώθω το σεβασμό από τους οπαδούς, τους βλέπω στο δρόμο και είναι όλοι ευγενικοί μαζί μου, αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα ότι νιώθω αγάπη. Ελπίζω κάποια στιγμή να το νιώσω, γιατί μόνο έτσι χτίζονται οι σωστές σχέσεις. Με αγάπη και εμπιστοσύνη.»
LIVE: Παναθηναϊκός – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βόλος για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Ο ΠΑΟΚ «εγκλωβίστηκε» στο Περιστέρι από την πολύ καλή άμυνα του Ατρομητου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (17' Σταυρόπουλος, 90+5'πεν Φαν Βέερτ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League.
Έβγαλε ρεκόρ η νίκη της Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας για Γκουαρντιόλα και Χάαλαντ. Ο πρώτος έφτασε πιο γρήγορα στις 150 νίκες με τουλάχιστον 3 γκολ και ο δεύτερος έχει περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο