Ο ΠΑΟΚ με το γκολ του Κεντζιόρα στο 89ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 την ΑΕΚ, στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι Δικεφάλων, και με τον βαθμό που πήρε διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 51 βαθμούς.
Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στην νίκη, ωστόσο ο Ρουμάνος τεχνικός με την χθεσινή αναμέτρηση ισοφάρισε μια ιστορική επίδοση για τους Θεσσαλονικείς. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν το υπ’ αριθμόν 153 για τον 54χρονο προπονητή στο ελληνικό πρωτάθλημα και έπιασε τον Άγγελο Αναστασιάδη στην κορυφή της σχετικής λίστας.
Υπερτερεί ο Λουτσέσκου
Ο Λουτσέσκου υπερτερεί του «συγκατοίκου» του σε νίκες με 101 έναντι 95, ενώ στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο 54χρονος τεχνικός θα περάσει μόνος πρώτος, αφού θα κάτσει στον πάγκο του Δικεφάλου για 154η φορά.
Συνολικά ο Λουτσέσκου έχει 101 νίκες, 28 ισοπαλίες και μόλις 24 ήττες στα παιχνίδια του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην Stoiximan Super League, τόσο σε κανονική περίοδο πρωταθλήματος, όσο και στα playoffs. Ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια αυτά έχει 298 γκολ υπέρ και 113 κατά.
Θυμίζουμε ότι, ο Λουτσέσκου μετρά συνολικά 235 παιχνίδια στον πάγκο του ΠΑΟΚ και είναι πρώτος προπονητής σε αριθμό αγώνων στην ιστορία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοίνωσαν τις δωδεκάδα για το αποψινό (2/1, 21:15) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.
Όλα όσα είπαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο τερματοφύλακας Κωνσταντής Τζολάκης στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Betsson Super Cup, κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, μίλησε για τον τελικό του Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα του παίζοντας απέναντι στους νταμπλούχους.