Οι έρευνες για τη σχέση του αντιεξουσιαστή με το οργανωμένο έγκλημα και οι αστυνομικοί πελάτες στο κατάστημά του
Την περίοδο 2022 - 2023 ο 45χρονος βρισκόταν μαζί με άλλα άτομα του οργανωμένου εγκλήματος υπό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται σε έκνομες ενέργειες
Σε στενό αστυνομικό κλοιό βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα ο αντιεξουσιαστής και πρώην ηγετικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» που συνελήφθη για την υπόθεση με τα όπλα και τα εκρηκτικά.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 45χρονος ήταν στην λίστα του προγράμματος «Σκιές» της ΕΛ.ΑΣ. για την εποπτεία ατόμων που δραστηριοποιούνταν στον οργανωμένο έγκλημα την περίοδο 2022 – 2023.
Για τον ίδιο δεν επιβεβαιώθηκε ότι είχε κάποια ενεργή εμπλοκή.
Η σχέση με ποινικό
Ωστόσο σύμφωνα με τα έγγραφα στη διάρκεια της παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος είχε σχέσεις με 38χρονο ποινικό που δολοφονήθηκε στον Κορυδαλλό το καλοκαίρι του 2023.
Ο ίδιος φαινόταν ότι λάμβανε μέτρα αυτοπροστασίας, κάτι που ομολόγησε και ίδιος μετά την σύλληψή του το μεσημέρι της Παρασκευής, φοβούμενος ότι θα έπεφτε θύμα του πολέμου στη Greek Mafia.
Ακόμα προέκυψε από την παρακολούθηση του αντιεξουσιαστή ότι σχετιζόταν με άτομα του ποινικού χώρου στην Πάτρα.
Σε σύγκρουση με άλλους αντιεξουσιαστές
Επίσης όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο κατάστημα με αξεσουάρ μοτοσυκλετών που διατηρούσε στο κέντρο της Αθήνας είχε πελάτες ακόμα και αστυνομικούς.
Όσον αφορά τη σχέση του με την τρομοκρατία, δεν διαπιστώθηκε καμία εμπλοκή ή κάποια προπαρασκευαστική ενέργεια τρομοκρατικού χτυπήματος μετά την αποφυλάκισή του ενώ φαίνεται ότι είχε προβληματικές σχέσεις με άλλους αντιεξουσιαστές.
Αίτημα αναστολής
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega οι επόμενες κινήσεις των δικηγόρων του καταδικασμένου πρώην ηγετικού μέλους των «Πυρήνων της Φωτιάς» θα είναι να καταθέσουν αίτημα αναστολής της ποινής που του επιβλήθηκε.
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ οι όροι αποφυλάκισης που του είχαν επιβληθεί ήταν πολύ αυστηροί και ήταν: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και να δίνει το παρών στο Α.Τ. της περιοχής του 6 φορές το μήνα.
Ο άνδρας είχε αποφυλακιστεί το καλοκαίρι του 2019 κάνοντας χρήση των διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου και έχοντας εκτίσει το 1/3 της ποινής που του είχε επιβληθεί.
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα»
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τα αποψινά παιχνίδια του Champions League (vids)
- Ίντερ – Λίβερπουλ: 0-1: Νίκη – βάλσαμο για τους «κόκκινους», από το… δώρο του Μπαστόνι
- Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]
- Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ- Μαρσέιγ 2-3: Γλίτωσαν στο τέλος οι φιλοξενούμενοι, νίκη με εκτελεστή τον Γκρίνγουντ
- Μονακό – Γαλατασαράι 1-0: Σε «τροχιά» πρόκρισης με Μπαλογκάν!
- Ανατροπή οκτάδας για την Αταλάντα
- Τότεναμ – Σλάβια Πράγας 3-0: Εύκολη νίκη για τους «σπερς» που… βλέπουν οκτάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)











![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-147x85.jpg)







![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)














![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442