Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε στην Ακτή Μουτσοπούλου, στον Πειραιά, με τέσσερις ανήλικους να δέχονται επίθεση από 30 άτομα, κάποια εκ των οποίων είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια και ματσέτες.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι 30 πλησίασαν τους ανήλικους ηλικίας 15, 16 και 17 ετών και αφού τους επιτέθηκαν στην αρχή λεκτικά, στη συνέχεια τους έριξαν γροθιές και κλωτσιές.
Oι γονείς των ανηλίκων δραστών κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας
Μάλιστα, ένας από τους επιτιθέμενους έβγαλε ένα μαχαίρι τύπου ματσέτα και ξεκίνησε να απειλεί τα θύματα. Στη συνέχεια η ομάδα των 30 ατόμων τράπηκε σε φυγή.
Εντοπίστηκαν τέσσερα άτομα και το μαχαίρι
Άμεσα στο σημείο έφτασε η αστυνομία, η οποία έψαξε στα γύρω στενά και συνέλαβε τέσσερις ανήλικους εμπλεκόμενους στο περιστατικό.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εντοπίστηκαν τέσσερις ανήλικοι, καθώς και το μαχαίρι σε απόσταση περίπου 40 μέτρων από το σημείο της συμπλοκής.
Ένας από τους προσαχθέντες είχε πάνω τ0υ ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα, το οποίο πέταξε και επιχείρησε να διαφύγει της σύλληψης, αλλά τελικά οδηγήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους στο Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου.
Στην δικογραφία που σχηματίστηκε κατηγορούνται και οι γονείς των ανηλίκων δραστών για παραμέληση εποπτείας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας