Στο χθεσινό τελικό για το Σούπερ Καπ της Ισπανίας, στο Ριάντ, υπήρχε μόνο μια ομάδα κι αυτή ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, που κατάκτησε τον τίτλο διαλύοντας με 4-1 την «αιώνια» αντίπαλό της, Μπαρτσελόνα.
Η Ρεάλ κυριάρχησε σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού, με τον Κάρλο Αντσελότι να μη κρύβει την ικανοποίηση του για την απόδοση των παικτών του.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είμαστε πολύ επικίνδυνοι επειδή υπάρχει πολύ κινητικότητα μπροστά και δεν έχουμε στατικούς επιθετικούς. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορούν να διαβάσουν εύκολα τον τρόπο παιχνιδιού μας.
Παίξαμε στην αντεπίθεση και εκείνοι είχαν την κατοχή της μπάλας. Το κλειδί είναι η ατμόσφαιρα στην ομάδα, όλοι είμαστε μια γροθιά. Είμαι πραγματικά ευγνώμων σε ένα σύλλογο που με υποστηρίζει και μου δίνει ότι χρειάζομαι για να δουλέψω».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη σημερινή προπόνηση Σάσα Βεζένκοφ και Τόμας Γουόκαπ - Αμφίβολος παραμένει για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ο Βούλγαρος
Ο Ισπανός ρέφερι είχε σφυρίξει παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1 και άφησε (1/12/19) με παράπονα τους «ερυθρόλευκους». Είναι 20ός (τελευταίος!) στους ορισμούς της La Liga, τελευταίο του ματς στις 13/2