Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της ανθρωποκτονίας του 49χρονου αλλοδαπού στα Λαγκαδίκια
Ο συλληφθείς του είχε επιτεθεί με αναδιπλούμενο μαχαίρι τραυματίζοντάς τον θανάσιμα το βράδυ της περασμένης Τεταρτης, έπειτα από διαπληκτισμό
Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της ανθρωποκτονίας εις βάρος 49χρονου αλλοδαπού στα Λαγκαδίκια της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για έναν 39χρονο αλλοδαπό, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν έπειτα κατόπιν επισταμένης και μεθοδικής έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, το βράδυ της περασμένης Τεταρτης, έπειτα από διαπληκτισμό με τον 49χρονο, του επιτέθηκε με αναδιπλούμενο μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα.
Ο 39χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, με τη συνδρομή του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία, ενώ συνελήφθη για παράβαση της Νομοθεσίας «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια ή τη δημόσια τάξη, κατά την αιτιολογημένη κρίση της αρμόδιας αρχής».
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442