Δύο ντόπερμαν αργοπεθαίνουν εγκαταλελειμμένα σε μπαλκόνι
Κανείς αρμόδιος δεν ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις αλλά ούτε στην επώνυμη καταγγελία για δύο σκυλιά που ζουν αποστεωμένα και σε άθλιες συνθήκες παρατημένα σε ένα μπαλκόνι
Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται σοκαριστικές εικόνες και καταγγελίες στα social media για κατοικίδια που ζουν σε άθλιες συνθήκες με τους κηδεμόνες τους να αδιαφορούν και να δείχνουν εγκληματική συμπεριφορά.
Η τελευταία καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας αφορά δύο ντόπερμαν που ζουν υποσιτισμένα και μέσα στη βρωμιά σε ένα διαμέρισμα στο Λόφο Σκουζέ.
Η κατάσταση αυτή σύμφωνα με την καταγγελία διαρκεί εδώ και μήνες. Μάλιστα, το μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας που έκανε επωνύμως την καταγγελία στην αστυνομία και το υγειονομικό, λέει με απόγνωση ότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα μέχρι σήμερα και ζητά τη βοήθεια όλων όσοι μπορούν να βοηθήσουν.
- LIVE: Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι
- LIVE: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα
- Η Έντι Φάλκο δεν ήταν ούτε σύζυγος, ούτε μητέρα όταν πρωταγωνίστησε στο «The Sopranos» – Ε, και;
- LIVE: Γιουβέντους – Πίζα
- Επιβλητικός o Άρης Betsson με το Μαρούσι Betsson (102-76) – Επιστροφή από το -11 το Περιστέρι Betsson (82-74)
- Βίντεο από Nτουμπάι: Θραύσμα πυραύλου έπεσε σε ΙΧ – Νεκρός ο οδηγός
- Αταλάντα – Ουντινέζε 2-2: Έμεινε πίσω στη μάχη της Ευρώπης η ομάδα του Μπέργκαμο
- Φωτιά στο κτίριο του παλαιού Λιμεναρχείου στην Πάτρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442