Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή περί τις 23:25 χθες Τρίτη στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Κορινθίας και της Φωκίδας (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 10,5 χιλιόμετρα
Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης με τα στοιχεία από τις μετρήσεις του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου (εικόνα από GEIN)
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρό του εντοπίστηκε οκτώ χιλιόμετρα ανατολικά-νοτιοανατολικά του Μαραθιά (Φωκίδα).
Το εστιακό βάθος του υπολογίστηκε στα 10,5 χιλιόμετρα.
3,7 για το Ευρωμεσογειακό
Σύμφωνα με εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 15 χιλιόμετρα βόρεια από το Αίγιο.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας