Η Χάιντι Κλουμ και η κόρη της ποζάρουν με κόκκινα εσώρουχα για χριστουγεννιάτικη καμπάνια
H καμπάνια ανέδειξε την ομοιότητα μαμάς και κόρης, καθώς και την εκθαμβωτική ομορφιά τους.
Η Χάιντι Κλουμ και η δεκαεννιάχρονη κόρη της, Λένι Κλουμ, μαγνητίζουν τα βλέμματα στην τελευταία τους καμπάνια για τις γιορτινές ημέρες για την ιταλική εταιρεία Intimissimi. Το δίδυμο μητέρας-κόρης ποζάρει παρέα με ασορτί σετ εσωρούχων, αναδεικνύοντας την εκθαμβωτική ομορφιά και την αναμφίβολη ομοιότητα τους.
Στις φωτογραφίες της καμπάνιας που δημοσιεύτηκαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram, η Χάιντι και η Λένι φορούν δαντελωτά κόκκινα εσώρουχα, ακτινοβολώντας αυτοπεποίθηση και φινέτσα. Η Λένι κρατούσε μάλιστα έναν τεράστιο φιόγκο, τραβώντας την προσοχή.
Η Λένι απέδειξε ότι ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της στη μόδα
View this post on Instagram
Μια άλλη εικόνα απεικονίζει το «δίδυμο» να κρατάει λαμπερά δώρα, αποπνέοντας χαρά και εορταστικό κέφι.
Στα χνάρια της μητέρας
Στην καμπάνια εμφανίζονταν επίσης η Χάιντι και η Λένι ως μοντέλα μαύρων εσωρούχων, με τη Χάιντι να φιγουράρει με μεταξωτό παντελόνι πιτζάμας και ένα ασορτί τοπ που κοσμούσαν λεπτομέρειες από πούπουλα. Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret αναδεικνύει με ευκολία τη διαχρονική ομορφιά και τη χάρη της, ενώ η Λένι απέδειξε ότι ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της στη μόδα.
Το δίδυμο μητέρας-κόρης κοινοποίησε επίσης ένα παιχνιδιάρικο βίντεο από την καμπάνια, καταγράφοντας αυθόρμητες προσωπικές τους στιγμές με μια κάμερα χειρός. Το βίντεο ανέδειξε τον στενό δεσμό τους και τόνισε τη φυσική τους χημεία.
View this post on Instagram
Η Χάιντι Κλουμ χρησιμοποίησε το Instagram για να δείξει τον ενθουσιασμό της για την καμπάνια, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Ω Τάνενμπαουμ, ω Τάνενμπαουμ….Αγαπώ τη νέα μας @intimissimiofficial xmas καμπάνια που κυκλοφόρησε μόλις τώρα» Ωστόσο, απενεργοποίησε τα σχόλια στην ανάρτηση, ίσως προβλέποντας τις ποικίλες αντιδράσεις των θαυμαστών της.
*Με πληροφορίες από: marca
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442