Χριστίνα Λαμπίρη: «Ευτυχώς που δεν είμαι στην τηλεόραση»
Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλά για την τηλεοπτική της επιστροφή, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε τελικά.
Για την απουσία της από την τηλεόραση μίλησε η Χριστίνα Λαμπίρη, στην οποία δεν συζητούσε να επιστρέψει πριν από λίγο καιρό. «Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει η τηλεόραση. Αλλά, το να δω εκπομπή και να πω «Τώρα θα ήθελα”, όχι. Τότε ήταν άγρια τα πράγμα αλλά τα έφερνα στα μέτρα μου. Ως τηλεθεάτρια τα βλέπω πολύ πιο άγρια τα πράγματα τώρα. Λέω ευτυχώς που δεν είμαι, δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ», ανέφερε αρχικά.
Γιατί δεν επέστρεψε τελικά στη μικρή οθόνη παρότι βρισκόταν σε συζητήσεις;
Η Χριστίνα Λαμπίρη δήλωσε: «Έχω φτάσει 2-3 φορές να πιω νερό από την πηγή με πράγματα που άξιζαν τον κόπο να συζητηθούν. Για διάφορους λόγους, που σε καμία περίπτωση δεν ευθύνομαι εγώ, δεν καταφέραμε να έχουμε ολοκλήρωση συνεργασίας. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο όμως, δεν αγχώνομαι. Στεναχωριέμαι και ταράζομαι τη στιγμή που συμβαίνει -ειδικά όταν έχεις φτάσει στην πηγή- αλλά οκ».
Και πρόσθεσε: «Είμαι συγκεντρωτικός άνθρωπος, αν επέστρεφα τώρα, θα ήμουν 24 ώρες το 24ωρο, δεν έχω την πολυτέλεια αυτήν του χρόνου».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Υπήρξα ενοχική μαμά»
Η Χριστίνα Λαμπίρη αναφέρθηκε και στην οικογένειά της: «Υπάρχει γιαγιά που δεν λιώνει για τα εγγόνια της; Δεν αποτελώ εξαίρεση, τους κοιτάζω και τρέχουν τα μάτια μου. Το νιώθεις μία φορά με το παιδί σου και μία φορά με τον εγγόνι σου».
Για την κόρη της, ίδια ανέφερε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Με την κόρη μου μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ξέρω αν υπήρξα καλή μαμά, αυτό μπορεί εκείνη να το απαντήσει. Υπήρξα ενοχική μαμά. Σε κάθε απόφαση που παίρνω, πρώτος παράγοντας είναι τα εγγόνια μου. Κερδίζουν τον αγώνα, κερδίζουν το στοίχημα και κάνω πίσω στα επαγγελματικά».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Κικίλιας: Αύξηση του επιδόματος ανεργίας των ναυτικών – «Στηρίζουμε τους ανθρώπους της θάλασσας»
- ΗΠΑ: Νέο δικαστικό «χαστούκι» στον Τραμπ – Αναστέλλεται η αντιεμβολιαστική πολιτική της κυβέρνησης
- Με νίκες συνέχισαν Σέλτικς και Λέικερς
- Διασωληνωμένος ο 14χρονος που έπεσε από πατίνι και χτύπησε στο κεφάλι
- Ο Τιμοτέ Σαλαμέ «χάρισε» μια πρώτη γεύση από τον Dune: Part Three
- Το Ιράν διαπραγματεύεται με τη FIFA για τη μεταφορά των αγώνων του στο Μουντιάλ από τις ΗΠΑ στο Μεξικο
- Απεργούν οι γιατροί του ΕΣΥ την Τετάρτη – Διήμερο κινητοποιήσεων στην Υγεία
- Τραμπ: «Το Ισραήλ δεν θα το έκανε ποτέ αυτό», είπε για το σενάριο το Τελ Αβίβ να χτυπήσει με πυρηνικά το Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)





























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 16.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/davide-venturelli-lh0mqRUCrok-unsplash-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442