Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική της κορυφαία διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτίζαν στο ΣΕΦ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο.
Οι Ερυθρόλευκοι είναι χτυπημένοι από τους τραυματισμούς σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν και ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Σέρβους θα κερδίσει τον χρόνο που χρειάζονται μέχρι να ξαναείναι πλήρεις ώστε να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.
Στα καλά νέα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να έχει στη διάθεσή του στον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος
Στα καλά νέα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να έχει στη διάθεσή του στον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος. Ο Αμερικανός προπονούνταν κανονικά τις τελευταίες μέρες, όμως αποφασίστηκε πως το καλύτερο θα ήταν να πάρει χρόνο με την Παρτίζαν και όχι κόντρα στην Αρμάνι όπως ο Λουκ Σίκμα, που με τη σειρά του είναι έτοιμος.
Το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προέρχεται επίσης από ήττα, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, και ένα διπλό στο ΣΕΦ θα τους κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία. Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ματέους Πονίτκα που έχει ενοχλήσεις στον ώμο, ενώ ο Άλεν Σμάιλαγκιτς έπαιξε με πρόβλημα στον αστράγαλο εναντίον των Καταλανών.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η ΑΕΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια κόντρα στη Βαγιεκάνο, ισοφάρισε το 3-0 του πρώτου αγώνα, αλλά ο Παλαθόν σκόραρε στο 60’ και έδωσε την πρόκριση στους Ισπανούς.
Η γαλλική ομάδα διέλυσε με 4-0 την Μάιντς και πήρε θριαμβευτική πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στους «4» και η Κρίσταλ Πάλας, παρά την ήττα στην Ιταλία από την Φιορεντίνα (2-1)
Η Αστον Βίλα «καθάρισε» από το ημίχρονο την Μπολόνια (τελικό σκορ 4-0), ενώ η Μπράγκα ξέσπασε στο β\ μέρος και έκανε την ανατροπή κόντρα (4-2) στη Μπέτις. Ετσι προκρίθηκαν στην 4αδα του Europa League
Παναθηναϊκός και άλλες πέντε ομάδες οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Euroleague, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.