Είναι εδώ και λίγες ημέρες που το όνομα του Δημήτρη Αλεξάνδρου πρωταγωνιστεί στο lifestyle ρεπορτάζ, καθώς βρέθηκε να τα βάζει με τους πάντες. Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και περιέγραψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί ανάμεσα στην ίδια και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου πίσω στο 2017.
«Το καλοκαίρι του 2017 παρουσίαζα μία εκπομπή. Εκείνη την ημέρα είχαμε ένα θέμα με τον κ. Δημήτρη Αλεξάνδρου που είχε σχέση με την κ. Όλγα Φαρμάκη. Ο κολλητός του φίλος και πλέον κουμπάρος του, Γιώργος Μανίκας, είχε κάνει στόρι στα social media ότι το ζευγάρι δεν περνάει καλά και ότι χωρίζει.
Θα συνεργαζόμουν μαζί του, αλλά τον θυμό του πρέπει να τον ελέγξει
Εγώ είχα αποκλειστικά την πληροφορία ότι το ζευγάρι δεν περνάει καλά, περνάει μία κρίση. Βγάζω το θέμα. Το απόγευμα πάω στην παραλία να κάνω μπάνιο με την οικογένειά μου, χτυπάει το τηλέφωνό μου και βλέπω Δημήτρης Αλεξάνδρου και χαίρομαι γιατί είχαμε άριστες σχέσεις, είχαμε δουλέψει μαζί στην Ελένη Μενεγάκη.
«Αυτά που έλεγε ήταν για μηνύσεις»
Γυρίζει και με απειλεί και μου λέει να ξέρεις θα κάνω αυτό κι αυτό, θα σε ξεφτιλίσω, θα σε κάνω, θα σε ράνω, θα σε φτιάξω… Ήταν έξαλλος. Λέω «Δημήτρη μου συγγνώμη αν σε στενοχώρησα, εγώ την επόμενη μέρα μέσα από την εκπομπή θα το διορθώσω. Αλλά δεν είπαμε κάτι το οποίο να σε κάνει απειλητικό απέναντί μου. Εντάξει, το θυμικό σου το ξέρουμε, ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά, ότι είσαι λίγο ανεξέλεγκτος, πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να ελέγξουν τον θυμό τους», εξομολογήθηκε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.
«Ήταν ο άντρας μου δίπλα και τον έβαλα ανοιχτή ακρόαση. Αυτά που έλεγε ήταν για μηνύσεις. Με ξεφτίλιζε ως γυναίκα, ως μάνα, ως σύζυγο. Αυτά δημόσια δεν λέγονται… Την επόμενη μέρα λέω θα βγω να το τελειώσω γιατί δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να πάρω δικηγόρο, δεν έκανα τίποτα», συμπλήρωσε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.
«Μετά από αυτό δεν θέλω να με πάρει κανένα τηλέφωνο. Θα συνεργαζόμουν μαζί του, αλλά τον θυμό του πρέπει να τον ελέγξει. Κι όταν έχει να κάνει με οικογένειες και υπολήψεις ανθρώπων, πρέπει να το ζυγίζει και να το σκέφτεται», τόνισε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα κλείνοντας το θέμα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας