Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Απαντά πρώτη φορά για τον Χρήστο Κούτρα – Η συγγνώμη και τα μηνύματα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Απαντά πρώτη φορά για τον Χρήστο Κούτρα – Η συγγνώμη και τα μηνύματα

Προς εκτόνωση της κατάστασης που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες με τον Χρήστο Κούτρα και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τη δημόσια συγγνώμη του παρουσιαστή.

Μετά την καταγγελία του δημοσιογράφου Χρήστου Κούτρα ότι δέχτηκε απειλές επειδή διέρρευσε το όνομα του γιου του, ο παρουσιαστής Δημήτρης Αλεξάνδρου απάντησε σε όλα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας είχε μιλήσει στο Happy Day για το περιστατικό που βρήκε τους δύο άντρες να καταλήγουν στο αστυνομικό τμήμα. «Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν ανέφερε μέσα από την εκπομπή το πιθανότερο όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο παιδί του. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής δέχτηκα ένα γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Με καλούσε, του είπα ότι είμαι στον αέρα. Δέχτηκα ένα μήνυμα και θορυβήθηκα. Μου έγραφε «θα σε ισοπεδώσω». Στη συνέχεια με κάλεσε και για τρία λεπτά με απειλούσε και έλεγε κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν.

Θορυβήθηκα, κατέφυγα στο αστυνομικό τμήμα, έγινε καταγραφή του γεγονότος και στη συνέχεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραδέχτηκε στην Αστυνομία πως «ναι, τον απείλησα». Το ίδιο βράδυ μίλησα με άνθρωπο από την εταιρεία που συνεργάζεται ο Δημήτρης, αλλά εκείνος δεν μου έστειλε ένα μήνυμα. Δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανέναν άνθρωπο, ούτε στον Δημήτρη προς Θεού. Απλά εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα πάρα πολύ και ήθελα να είμαι ασφαλής και να υπάρχει αυτό το γεγονός καταγεγραμμένο. Χθες για παράδειγμα κάποια στιγμή μιλούσα στο τηλέφωνο και πλησίασε κοντά μου μια μηχανή και νόμιζα ότι ήταν ο Δημήτρης και φοβήθηκα», σημείωσε ο Χρήστος Κούτρας.

Μετά το ρεπορτάζ για το περιστατικό, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βγήκε τηλεφωνικά στον «αέρα» της Super Κατερίνα και έδωσε τη δική του εκδοχή μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν είναι ότι θέλω να πάρω θέση αλλά κάπως ουσιαστικά να τελειώσει όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι ο Χρήστος Κούτρας μπορεί να το είδε και να το εξέλαβε έτσι, δεν μπορεί να καταλάβει κάτι. Οι μόνοι που μπορούν να με καταλάβουν από την εκπομπή είναι ο Γρηγόρης και ο Αντρέας που είναι γονείς. Ξέρετε ότι είμαι ένας άνθρωπος που εκφράζει τα συναισθήματά μου όλα σε μεγάλο βαθμό.

Πριν γίνω πατέρας καθόμουν και άκουγα και δεχόμουν τα πάντα. Ξέρεις πάρα πολύ καλά και όταν ήμουν στην εκπομπή και με είχαν βγάλει ότι είμαι και βιαστής, ότι απειλούσα με βίντεο, έφτιαχναν στην πλάτη μου άρθρα για να κάνουν κλικς. Δεν πήρα ποτέ τηλέφωνο, δεν μίλησα ποτέ, έφαγα cancel, απείλησαν τους πάντες και τα πάντα, με έβριζαν, δεν πήρα ποτέ θέση. Από τη στιγμή που γίνεσαι πατέρας αλλάζουν οι ευθύνες σου, πρέπει να προστατεύεις την οικογένειά σου και το παιδί σου. Είναι πάρα πολύ ιερό πράγμα. Δεν το καταλαβαίνει κανένας» ανέφερε συγκινημένος αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Από τη στιγμή που έγινα πατέρας, θα κάνω τα πάντα για να μην περάσει αυτά πέρασα εγώ. Μπορεί ο καθένας να γράφει ό,τι θέλει . Δεν θέλω να κάνουν νούμερα στην πλάτη της οικογένειάς μου και του παιδιού μου. Έχω ανεχτεί πολλά κατά καιρούς. Ό,τι έχει να κάνει με το παιδί μου είναι ευαίσθητο για μένα. Ο ίδιος είπε ότι είχαμε τις τέλειες σχέσεις και ότι πάντοτε σήκωνα το τηλέφωνο και του έλεγα δεν θέλω. Δεν είμαι άνθρωπος που προκαλώ. Ποτέ δεν παίρνω τηλέφωνο» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δημήτρη, μήπως το έχεις πει κατά λάθος; Επειδή μου τα έχει στείλει τώρα το παιδί, για να είμαστε δίκαιοι. Δες λίγο το Instagram σου, νομίζω ότι έχεις πει κάτι τέτοιο στον Χρήστο

Όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον ρώτησε αν υπάρχει το μήνυμα «θα σε ισοπεδώσω», ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το αρνήθηκε. «Όχι, δεν υπάρχει τέτοιο μήνυμα! Θα τα βγάλω τα μηνύματα και θα τα στείλω! Πολύ κακό για το τίποτα. Αυτός ο άνθρωπος βγήκε και πήρε δημοσιότητα στο όνομά μου, για να πάρει παραπάνω κλικαρίσματα. Τον ρώτησα «γιατί το έκανες αυτό;».

Εγώ έχω ένα μήνυμα, που μπορώ να σας το διαβάσω αν θέλετε. Του γράφω: πες μου με ποιο δικαίωμα έβγαλες το όνομα του παιδιού μου στον αέρα. Δεν μου απαντάει, του στέλνω κάτι ερωτηματικά. Του λέω πες μου είσαι… δεν μπορώ να πω τη λέξη», περιγράφει αμέσως μετά στον αέρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Μιλάμε στο τηλέφωνο γιατί μου λέει είμαι στην εκπομπή στον αέρα.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ζήτησε συγγνώμη

«Ήμουν εξαγριωμένος, γιατί αυτός το παρουσίαζε ότι δεν έγινε κάτι. Αν το πήρε ότι είμαι ο νούμερο ένα ο Αντεροβγάλτης, του ζητάω και συγγνώμη από εσάς, εάν νόμιζε ότι εγώ θα πάω να τον χτυπήσω ή να τον απειλήσω. Είναι ιερό το θέμα του παιδιού, πρέπει να προστατεύω την οικογένειά μου», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, θέλοντας να δώσει τέλος στο ζήτημα.

Από τη δική του πλευρά ο Χρήστος Κούτρας, παρακολουθώντας την εκπομπή, έστειλε μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου, όπου της υπέδειξε τη συνομιλία του με το γνωστό μοντέλο στο Instagram, σύμφωνα με το οποίο αποδεικνύονται τα λεγόμενα του δημοσιογράφου.

«Δημήτρη, μήπως το έχεις πει κατά λάθος; Επειδή μου τα έχει στείλει τώρα το παιδί, για να είμαστε δίκαιοι. Δες λίγο το Instagram σου, νομίζω ότι έχεις πει κάτι τέτοιο στον Χρήστο», τόνισε η παρουσιάστρια. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ζήτησε συγγνώμη από τον δημοσιογράφο Χρήστο Κούτρα, σημειώνοντας πως στο παρελθόν δεν μιλούσε ποτέ.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024