Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέληξε στο τμήμα - Το άγνωστο περιστατικό με δημοσιογράφο

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέληξε στο τμήμα – Το άγνωστο περιστατικό με δημοσιογράφο

Όσα αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στον αέρα του Happy Day. Όταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα μετά από το επίμαχο τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο.

Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τον έντονο τηλεφωνικό καβγά που είχε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με γνωστό δημοσιογράφο, με αφορμή την αποκάλυψη των λεπτομερειών γύρω από τη βάφτιση του γιου του με την Ιωάννα Τούνη σχολίασε η παρέα του Happy Day.

Συγκεκριμένα, η Τίνα Μεσσαροπούλου αφηγήθηκε το χρονικό της διαμάχης, δίνοντας τα βασικά σημεία και αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως οι δύο πλευρές κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για τον δημοσιογράφο που αποκάλυψε το όνομα που θα έδιναν στο πρώτο τους παιδί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη.

Αφού τον πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο δημοσιογράφος αισθάνθηκε πως απειλείται από όσα του είπε στο επίμαχο τηλεφώνημα.

Ενοχλήθηκε, τον πήρε τηλέφωνο και ήταν πάρα πολύ έντονος, επιθετικός, θυμωμένος, απειλητικός με αποτέλεσμα αυτά που είπε να είναι πολύ σοβαρά.

«Δεν ήταν απλά ένα συμβάν που ένας δημοσιογράφος αποκάλυψε το όνομα του γιου του. Υπήρξε και συνέχεια διότι νευρίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πήρε τον δημοσιογράφο τηλέφωνο», ανέφερε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Ενοχλήθηκε, τον πήρε τηλέφωνο και ήταν πάρα πολύ έντονος, επιθετικός, θυμωμένος, απειλητικός με αποτέλεσμα αυτά που είπε να είναι και πολύ σοβαρά.

Στο τμήμα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο δημοσιογράφος θέλησε – καθώς θεώρησε ότι απειλείται ευθέως – να πάει να καταγραφεί το συμβάν στις αστυνομικές αρχές. Επιχείρησαν κάποιοι άνθρωποι να λειτουργήσουν πυροσβεστικά ανάμεσά τους ώστε να εκτονώσουν την κατάσταση και να μην σχηματιστεί δικογραφία.

Ήταν τόσο σημαντικές αυτές οι απειλές που κλήθηκε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να δώσει κατάθεση. Παραδέχτηκε το συμβάν. Είναι ένα καταγεγραμμένο συμβάν», συνέχισε στην περιγραφή της η δημοσιογράφος.

«Επί τρία λεπτά με απειλούσε»

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας μίλησε στον αέρα του Happy Day, αποκαλύπτοντας τα όσα έγιναν ανάμεσά τους.

«Εγώ στο τέλος της προηγούμενης σεζόν ανέφερα μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το πιθανότερο όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο παιδί του και μάλιστα είχα χαρεί, γιατί είχα την είδηση για ένα υπερπροβεβλημένο ζευγάρι», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Κούτρας.

«Κατά τη διάρκεια της εκπομπής δέχθηκα ένα γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Με καλούσε, του είπα ότι είμαι στον αέρα, δέχθηκα ένα ακόμη μήνυμα που θορυβήθηκα από αυτό… μου έγραφε: θα σε ισοπεδώσω», συνέχισε.

«Στη συνέχεια με κάλεσε και επί τρία λεπτά με απειλούσε, έλεγε πράγματα που δεν μου άρεσαν. Θορυβήθηκα, κατέφυγα στο αστυνομικό τμήμα, έγινε καταγραφή του γεγονότος, όπου στη συνέχεια παραδέχθηκε και ο ίδιος στην αστυνομία ότι, ναι, τον απείλησα.

Είχαμε πολύ καλές σχέσεις, είχαμε συμπάθεια με τον Δημήτρη. Το ίδιο βράδυ μίλησα με άνθρωπο από την εταιρεία παραγωγής που συνεργάζεται ο Δημήτρης αλλά εκείνος δεν με πήρε ποτέ, δεν μου έστειλε ποτέ ένα μήνυμα. Υπάρχει γραμμένο στο χαρτί ότι παραδέχεται ότι με απείλησε αλλά εγώ δεν ήθελα να το συνεχίσω», υπογράμμισε ο δημοσιογράφος.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024