Άντρας έπιασε το λόττο και παρέλαβε τα κέρδη μεταμφιεσμένος
Θέλησε να κρύψει την ταυτότητά του για να μην τον αναγνωρίσουν οι συγγενείς και αρχίσουν να του ζητούν…. δανεικά.
Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένας υπερτυχερός του Λόττο στην Τζαμάικα σκέφθηκε να μεταμφιεστεί για να παραλάβει το χρηματικό ποσό και ο λόγος ήταν… οι συγγενείς του. Συγκεκριμένα ντύθηκε με τη στολή την οποία χρησιμοποιούσαν οι δολοφόνοι στις κινηματογραφικές ταινίες «Scream» και στα κεντρικά του οργανισμού διοργάνωσης τυχερών παιχνιδιών στην πρωτεύουσα Κίνγκστον.
Κέρδισε 1,2 εκατ. δολάρια και πήγε μεταμφιεσμένος να παραλάβει τα κέρδη για να μην τον αναγνωρίσουν.
Όπως είπε, θέλησε να κρύψει την ταυτότητά του, όχι τόσο γιατί φοβόταν μήπως πέσει θύμα απαγωγής ή ληστείας όσο να μην τον αναγνωρίσουν οι συγγενείς και αρχίσουν να του ζητούν…. δανεικά.
«Κοίταξα το κουπόνι που είχα παίξει, διαπίστωσα ότι ήμουν ο νικητής και αμέσως έτρεξα στο μπάνιο μου ουρλιάζοντας: “Κέρδισα! κέρδισα!’”» ανέφερε σε δηλώσεις του. Παράλληλα, υποστήριξε ότι ήταν… άρρωστος για αρκετές ημέρες.
«Το κεφάλι μου γύριζε επί τρεις ημέρες, επειδή σκεφτόμουν συνεχώς ότι κέρδισα. Ξάπλωνα και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω ότι όλο αυτό είναι αλήθεια. Η κοιλιά μου με πονούσε επί δύο εβδομάδες και μερικές φορές υπέφερα τόσο πολύ που ξεχνούσα ότι έχω κερδίσει» συμπλήρωσε.
Πάντως, στα αμερικανικά ΜΜΕ κυκλοφόρησε το επίθετό του (Κάμπελ), ενώ όπως γνωστοποιήθηκε άφησε να περάσουν 54 ημέρες πριν πάρει την απόφαση να φορέσει τη στολή και να κάνει τη μεγάλη εμφάνιση.
Δείτε το απόσπασμα
- Το Ιράν εκτελεί σχέδιο του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ για εξάπλωση του πολέμου
- Η νύφη φορούσε Birkenstock – Η πολιτιστική ανατροπή των σανδαλιών που περιγελούσαμε
- Πότε αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Αντρέα Τρινκιέρι
- Τέμπη: Με την παρουσία συγγενών θυμάτων αλλά χωρίς το Δημόσιο, η δίκη για τη μη υλοποίηση της σύμβασης 717
- Υγροί κρύσταλλοι από οθόνες και κινητά ανιχνεύονται στα δελφίνια
- Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη – Στόχος διερχόμενο ΙΧ στη λεωφόρο Μαραθώνος – Βρέθηκαν κάλυκες
- Νέα Αριστερά: Η υποτέλεια του Μητσοτάκη δεν αποτελεί εξωτερική πολιτική
- Γαλλία: Εκτενείς αναφορές στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και ειδικότερα στην Κύπρο στα γαλλικά ΜΜΕ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442