Κακοκαιρία Elias: Φούσκωσε το μεγάλο ρέμα Ραφήνας – Απεγκλωβίστηκαν οδηγοί
Προβλήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας από την κακοκαιρία Elias στην Ανατολική Αττική
Προβλήματα σημειώθηκαν το βράδυ στην Ανατολική Αττική καθώς από την έντονη βροχόπτωση φούσκωσε το μεγάλο ρέμα Ραφήνας ανάμεσα σε Ραφήνα και Σπάτα με αποτέλεσμα να σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα στη γέφυρα Βάρδα.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα εγκλωβίστηκε ένα ΙΧ και ένα μικρό πούλμαν ενώ αυτή την ώρα χωματουργικά μηχανήματα εκτελούν εργασίες προκειμένου να απομακρύνουν τα φερτά υλικά, και η κυκλοφορία έχει διακοπεί.
«Στην Περιοχή μετά το Γεφυράκι του Βάρδα κατεβαίνοντας την Λεωφόρο Μαραθώνος, αμέσως μετά τον Βάρδα δεξιά εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος…..
Άμεση επέμβαση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου για απεγκλωβισμό μικρού λεωφορείου και ΙΧ επιβατηγού αυτοκινήτου», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Παύλος Μπατάλης σε ανάρτησή του.
Ο ίδιος καλεί τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους καθώς αναμένονται καταιγίδες στην περιοχή και πάση θυσία να αποφύγουν τις γέφυρες Βάρδα και Αρίωνος.
Νέος γύρος καταιγίδων στην Αττική
Όλο το βράδυ έβρεχε ασταμάτητα σε πολλές περιοχές της Αττικής, στα βόρεια και νότια της Αθήνας, με τα φαινόμενα να είναι ιδιαίτερα ισχυρά στις 6 το πρωί. Από χθες, εστάλη μήνυμα 112 στους κατοίκους του λεκανοπεδίου να προσέχουν και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, ενώ ήδη αρκετοί δρόμοι της πρωτεύουσας έχουν γεμίσει με νερό.
Στην Αττική περιμένουμε τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Τα φαινόμενα στα δυτικά και νότια πιθανώς κατά διαστήματα θα είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Για βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, προειδοποιεί και το meteo. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι τοπικά έντονα και να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 25-26 βαθμούς.
Σύμφωνα με το Windy νέος γύρος έντονων καταιγίδων έρχεται ξανά προς το μεσημέρι.
Το ίδιο αναφέρει και ο διευθυντής της ΕΜΥ.
📌Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ #StormElias ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
✅Ακολουθούμε τα προγνωστικά
✅ Ιδιαίτερη βαρύτητα στη ευρεία περιοχή Σπερχειάδας -Μερικώς νότια Θεσσαλία & Πήλιο
✅Ευχαριστούμε την εταιρεία 3Δ για την διάθεση της εικόνας #Radar και χρήση για #Nowcasting
@GSCP_GR @EMY_HNMS pic.twitter.com/duxdRUVXVk— Theodoros Kolydas (@KolydasT) September 27, 2023
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]
- «Καθοδόν για τη Μακάμπι ο Ταϊρίκ Τζόουνς», αναφέρουν στο Ισράηλ
- Πετρέλαιο: Η μεγαλύτερη βουτιά από την πανδημία και το σενάριο των 50 δολ.
- Χάρτης της IQAir δείχνει κάκιστη ποιότητα αέρα στην Αθήνα – Τα τζάκια… πήραν φωτιά
- Η UEFA συμπεριέλαβε το γκολ του Ζέλσον με την Αϊντχόφεν στα κορυφαία του Champions League για το 2025! (vid)
- Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε μία… πολυάσχολη χρονιά – Πόσες χώρες βομβάρδισαν οι ΗΠΑ;
- Ο Τσάρλι Χάναμ φοβόταν ότι έκανε λάθος που δέχθηκε να υποδυθεί τον κατά συρροή δολοφόνο Εντ Γκέιν στο «Monster»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-128x85.jpg)










































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442