Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
live
Live - Κακοκαιρία Elias: Σοβαρά προβλήματα σε αρκετές περιοχές - Εικόνες καταστροφής στην Εύβοια

Live – Κακοκαιρία Elias: Σοβαρά προβλήματα σε αρκετές περιοχές – Εικόνες καταστροφής στην Εύβοια

Ολες οι εξελίξεις στο in

Στη δίνη της κακοκαιρίας Elias, βρίσκονται πολλές περιοχές της χώρας, με τις αρχές να βρίσκονται σε συναγερμό,  καθώς σήμερα αναμένεται, να είναι η πιο επικίνδυνη ημέρα.

Η Εύβοια είναι η περιοχή που δοκιμάζεται περισσότερο από το πρωί της Τετάρτης, ενώ λίγο μετά τις 10 το πρωί εστάλη μήνυμα από το 112 για όσους βρίσκονται στο Μαντούδι

Η Φωκίδα, η Εύβοια  και η Φθιώτιδα δοκιμάζονται αυτή την ώρα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ενώ νωρίτερα ο «Elias», σάρωσε την Αττική, μετατρέποντας δρόμους σε ποτάμια.

Η ΕΜΥ, με νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών. Οι περιοχές που απαιτείται προσοχή είναι οι: Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα και τα βορειότερα τμήματα της Βοιωτίας), τη Θεσσαλία (κυρίως ανατολική και νότια), τις Σποράδες και την Εύβοια (κεντρική και βόρεια).

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία

Live όλες οι εξελίξεις

20:38 Έτοιμος να σπάσει ο Σπερχειός – Ποιες περιοχές είναι «στο κόκκινο»

Αναμένεται επιδείνωση των καιρικών φαινομένων τις επόμενες ώρες – Πού έχει σημάνει συναγερμός

Διαβάστε περισσότερα

20:31 Πέντε κρούσματα λεπτοσπείρωσης στη Θεσσαλία – 17 υπό διερεύνηση

Σύμφωνα με τον διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Φώτη Σερέτη μέχρι σήμερα έχουν επιβεβαιωθεί 5 κρούσματα λεπτοσπείρωσης.

Διαβάστε περισσότερα

20:01 Στη Βατερή Ευβοίας έπεσαν 260 χιλιοστά βροχής

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφηκαν στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στη Βατερή (260 χιλιοστά), στην Ιστιαία (226 χιλιοστά) και στη Μακρυκάπα (203 χιλιοστά). Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται το αθροιστικό ύψος βροχής έως το απόγευμα της Τετάρτης 27/09.

Ο πίνακας με τις ισχυρότερες βροχοπτώσεις της ημέρας από το meteo.

18:53 Αυγενάκης: «Η πολιτεία είναι παρούσα στις πληγείσες περιοχές»

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σημείωσε ότι δεν έχει υπάρξει ξανά παρόμοια ενεργοποίηση του κρατικού μηχανισμού εν καιρώ ειρήνης.

Διαβάστε περισσότερα

18:52 Μήνυμα του 112 στο Βόλο

Νέο μήνυμα από την Πολτική Προστασία έλαβαν οι κάτοικοι των περιοχών του Βόλου, με το οποίο γίνεται γνωστό ότι με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας.

18:11 Πλημμύρισαν αποθήκες στο Δίστομο 

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Διστόμου από την κακοκαιρία Elias, με αρκετά ισόγεια και υπόγεια να πλημμυρίζουν.

Επίσης, σε λίμνη μετατράπηκε η τοποθεσία Καταβόθρα, η Δίπλα, οι Λιμνούλες και άλλες περιοχές.

17:31 Πλημμυρισμένοι οι δρόμοι 

Οι περιοχές που χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία Elias αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, με τους δρόμους να έχουν πλημμυρίσει.

Στο παρακάτω βίντεο το χωριό Σωτήριο που εκκενώθηκε από τις Αρχές.

17:14 Κάτοικοι δηλώνουν ότι δεν έγινε τίποτα για να σωθούν οι περιουσίες τους

Όπως σημειώνουν στην κάμερα του in, κανένας αρμόδιος δεν έκανε κάτι για να διορθωθούν τα προβλήματα από την προηγούμενη κακοκαιρία.

17:05 Οι κάτοικοι των πλημμυρισμένων περιοχών ζητούν λύσεις

16:30 Υπερχείλισε ο Κυμασιώτης

Δραματική είναι η κατάσταση στο χωριό Κυμάσι στη Βόρεια Εύβοια, οπού μετά από υπερχείλιση του ποταμού Κυμασιώτης πλημμύρισαν τα πάντα στο χωριό.

16: 10 Ενισχύθηκαν με ειδικές ομάδες από τη Θεσσαλία οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη βόρεια Εύβοια

Στο μεταξύ, ενισχυμένες με ειδικές ομάδες (ΕΜΟΔΕ, ΕΜΑΚ) από τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα είναι όλες οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος της βόρειας Εύβοιας.

Όλες οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος της βόρειας Εύβοιας επιχειρούν από το πρωί στο βόρειο τμήμα του νησιού το οποίο πλήττεται από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Δυνάμεις της 1ης ΕΜΟΔΕ της Πυροσβεστικής βρίσκονται στο Πευκί προκειμένου να βοηθήσουν την απάντληση των υδάτων από τα σπίτια.

15:50 Κόντρα μετεωρολόγων για παράταση κακοκαιρίας

Ακόμη μία «κόντρα» ξέσπασε σήμερα μεταξύ των μετεωρολόγων με αφορμή την νέα πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη για ενδεχόμενη νέα επιδείνωση των καιρικών φαινομένων από την Παρασκευή με διάρκεια έως την Κυριακή.

15:30 Στο Μαντούδι Ευβοίας ο Βασίλης Κικίλιας

Ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας αναμένεται να φτάσει από ώρα σε ώρα στο Μαντούδι Ευβοίας, σύμφωνα με το evima.gr.

Θα μεταβεί στις περιοχές που έχουν υποστεί τεράστιες καταστροφές και θα συναντηθεί με τους τοπικούς φορείς του δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Βίντεο από το Μαντούδι:

15:10 Στις ταράτσες οι κάτοικοι στην Εύβοια

Η κακοκαιρία Elias «σαρώνει» την Εύβοια, από τα ξημερώματα, συνοδευόμενη από επικίνδυνα φαινόμενα. Η κατάσταση είναι δραματική στο χωριό Κυμάσι στη Βόρεια Εύβοια, οπού μετά από υπερχείλιση του ποταμού Κυμασιώτης πλημμύρισαν τα πάντα στο χωριό.

Κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο evima.gr, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η κατάσταση στο χωριό είναι τραγική έχουν πλημμυρίσει τα πάντα από τον ποταμό. Εγώ πρόλαβα και έφυγα από το σπίτι μου, όμως η γειτόνισσά μου που είναι και ηλικιωμένη δεν πρόλαβε να φύγει πλημμύρισε το σπίτι της και για να σωθεί ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει εμφανιστεί κάνεις στο Κυμάσι, μας έχουν αφήσει στο έλεος της καταστροφής όπως και στις προηγούμενες πλημμύρες».

Ο αντιπεριφερειάχης Ευβοίας, Γιώργος Κελαΐδίτης, συνέστησε στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις ή αυτές να γίνονται με χαμηλές ταχύτητες, καθώς το οδικό δίκτυο σε ορισμένα σημεία έχει καλυφθεί από ποσότητες νερού. Παράλληλα, τόνισε πως είναι στα όρια υπερχείλισης αρκετοί ποταμοί στην Εύβοια.

«Είμαστε στο κόκκινο, η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, ζητήσαμε ενισχύσεις από την ΕΜΑΚ από τη Λαμία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

13:59 Πλημμύρισαν δρόμοι στον Βόλο – Κάτοικοι καθαρίζουν φρεάτια

Στον Βόλο οι κάτοικοι δεν είχαν προλάβει να καθαρίσουν τα σπίτια τους, που πλημμύρισαν από το πέρασμα της προηγούμενης κακοκαιρίας και σήμερα ξαναβούλιαξαν στα λασπόνερα. Με τις κατεστραμμένες ηλεκτρικές συσκευές ακόμη στα πεζοδρόμια, ξαναπήραν τις σκούπες στα χέρια για να απομακρύνουν τα νερά και να μην πλημμυρίσουν για μια ακόμη φορά τα σπίτια τους. Στην 2ας Νοεμβρίου απέναντι από το δημαρχείο οι πολίτες καθαρίζουν μόνοι τους τα φρεάτια.

Ίδια η εικόνα και στην Καραμπατζάκη με Προσκόπων Αϊδινίου. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι από τις 8 το πρωί τηλεφωνούν στις αρμόδιες υπηρεσίες για να γίνει άντληση των νερών από τον δρόμο που πλημμύρισε εξαιτίας των βουλωμένων φρεατίων. “Εδώ και 20 μέρες τώρα, παρά τις κλήσεις και τις εκκλήσεις μας, κανείς από την ΔΕΥΑΜΒ δεν ήρθε να αντιμετωπίσει την κατάσταση”, λένε στο gegonotanews.

Δείτε εικόνες από τις πλημμυρισμένες περιοχές:

Μάχη με τα λασπόνερα στον Βόλο

Πλημμύρισαν δρόμοι

Με τις σκούπες στο χέρι

Εικόνα από Βόλο

13:25 Ήχησε το 112 και σε χωριά της Λάρισας

Μήνυμα του 112, για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις), στάλθηκε στους κατοίκους των περιοχών Αρμένιo και Σωτήριο της Λάρισας.

«Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων & ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρεται στο μήνυμα.

13:10 Κίνδυνος να υπερχειλίσουν 4 ποταμοί στην Εύβοια – Χωρίς ρεύμα

Στη Βόρεια Εύβοια βρέχει ασταμάτητα από τα ξημερώματα και μέχρι και αυτή την ώρα έχει πέσει πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα νερού η οποία έχει δημιουργήσει μια σωρεία προβλημάτων. Ολόκληροι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, σημειώθηκαν καθιζήσεις σε αρκετούς δρόμους με αποτέλεσμα να έχουν αποκλειστεί περιοχές. Ένας χείμαρρος ορμητικών νερών φτάνει και εκβάλει μέσα στη θάλασσα, έχοντας μετατρέψει τη θάλασσα σε λασπώδη περιοχή.

Τα σημαντικότερα προβλήματα αυτή την ώρα παρατηρούνται στις Ροβιές και στο Μετόχι όπου υπάρχουν αναφορές για πλημμυρισμένα σπίτια. Ακόμα σε εκείνους τους οικισμούς αλλά και στη Λίμνη Ευβοίας σημειώνονται διακοπές ρεύματος. Οι άνθρωποι δεν έχουν ρεύμα εξαιτίας δέντρων που έχουν πέσει σε καλώδια. Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί από την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας 50 κλήσεις. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και τα καιρικά φαινόμενα όπως δείχνουν θα παραμείνουν για όλη τη μέρα, ενώ αυτό που αναφέρουν οι μετεωρολογικές υπηρεσίες είναι ότι η περιοχή της Εύβοιας χτυπιέται πολύ πιο δυνατά από την κακοκαιρία.

Την ίδια ώρα συναγερμός έχει σημάνει για την υπερχείλιση τεσσάρων ποταμών στην Εύβοια, ο Νηλέας, ο  Κηρέας, ο Μεσσάπιος και ο ποταμός στη Σηπιάδα.

13:00 Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου από την ΕΜΥ

Στην επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων για την κακοκαιρία Elias που σαρώνει τη χώρα προχώρησε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών. Οι περιοχές που απαιτείται προσοχή είναι οι: Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα και τα βορειότερα τμήματα της Βοιωτίας), τη Θεσσαλία (κυρίως ανατολική και νότια), τις Σποράδες και την Εύβοια (κεντρική και βόρεια). Διαβάστε όλο εδώ το ρεπορτάζ.

12:40 Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Εύβοια

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται η διακοπή κυκλοφορίας, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων ως εξής:

• Από 49,5η χ/θ (Προκόπι) έως 57η χ/θ (Μαντούδι) της Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, λόγω έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων στο οδόστρωμα στον Νομό Εύβοιας. (Από ώρα 07:15 της 27-09-2023).

• Επαρχιακή οδός Ροβιών – Ιστιαίας (μέσω Μαρουλίου – Βουτά), λόγω έντονης βροχόπτωσης – φερτών υλικών – πτώσης δένδρων στον Νομό Εύβοιας (Από ώρα 07:45 της 27-09-2023).

Επαρχιακή οδός Λίμνης – Ροβιών, λόγω έντονης βροχόπτωσης – φερτών υλικών στον Νομό Εύβοιας (Από ώρα 08:50 της 27-09-2023). Ενώ, προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας :

• Από 16η χ/θ (Καστέλλα) έως 49,5η χ/θ (Προκόπι) της Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Προκόπι στον Νομό Εύβοιας.(Από ώρα 07:15 της 27-09-2023).

12:30 Οι κόκκινες περιοχές  – 198 χιλιοστά βροχής στη Βατερή Εύβοιας

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, από την κακοκαιρία Elias, εντοπίζονται πρωτίστως στους νομούς Ηλείας, Αχαΐας, Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Αττικής, Εύβοιας και Μαγνησίας και δευτερευόντως στους νομούς Μεσσηνίας, Λακωνίας και Χανίων, σύμφωνα με το meteo.gr.

Αξιοσημείωτη στο μεταξύ,  είναι η καταγραφή του μετεωρολογικού σταθμού του meteo.gr/EAA στη Βατερή Ευβοίας όπου μέχρι τις 08:30 είχαν καταγραφεί 198 χιλιοστά βροχής.

Στον προγνωστικό χάρτη απεικονίζεται η εκτιμώμενη αθροιστική βροχόπτωση (σε χιλιοστά) μέχρι και το πέρας της Πέμπτης 28/09 (48ωρο). Με βαθύτερες αποχρώσεις αποτυπώνονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης.

12:15  Εγκλωβίστηκε πούλμαν και IX στη γέφυρα του Βάρδα

Ένα πούλμαν και ένα ΙΧ αυτοκίνητο εγκλωβίστηκαν στο γεφυράκι του Βάρδα, καθώς έχει ανέβει η στάθμη των υδάτων λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ εδώ.

12:11 Συναγερμός για υπερχείλιση του Κηρέα – Εγκλωβισμένοι στο Πευκί

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στις αρχές για τον ποταμό Κηρέα που βρίσκεται κοντά στο Μαντούδι στη Βόρεια Εύβοια, ο οποίος από χθες το βράδυ δέχεται τεράστιες ποσότητες νερού. Σοβαρά προβλήματα καταγράφονται αυτή την ώρα και στο Πευκί της Βόρειας Εύβοιας. Χείμαρροι έχουν ξεχειλίσει, έχουν περάσει μέσα από τον οικισμό με συνέπεια να παραμένουν εγκλωβισμένοι αρκετοί άνθρωποι. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ εδώ.

12:00 Πολύ δύσκολη η κατάσταση στην Εύβοια

Πολύ δύσκολη, εξακολουθεί να είναι κατάσταση στην Εύβοια, εκεί όπου η κακοκαιρία «Elias» έχει προκαλέσει μεγάλες καταστροφές και ειδικά, ιδιαίτερα στο βόρειο κομμάτι του νομού.

Σύμφωνα με αναφορές στα social media, έχουν πέσει μεγάλες ποσότητες νερού. Τα φαινόμενα είναι ιδιαίτερα έντονα στην Ιστιαία και την ευρύτερη περιοχή.

Έχουν σημειωθεί μικρές κατολισθήσεις, ενώ καλείται η πυροσβεστική για να απομακρύνει δέντρα που έχουν ξεριζωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες στις Ροβιές κόπηκαν δρόμοι και πλημμύρισαν σπίτια. Η ένταση του νερού έχει πλημμυρίσει τα πάντα.

11:45 Οχυρώνονται οι κάτοικοι στον Βόλο

Στον Βόλο ο νούμερο ένα κίνδυνος είναι το ρέμα του Κραυσίδωνα, με τους κατοίκους να οχυρώνονται βάζοντας τσουβάλια στις εισόδους των σπιτιών

Το ρέμα του Κραυσίδωνα

Κάτοικοι βάζουν τσουβάλια στις εισόδους των σπιτιών

11:33 «Φούσκωσε» ο Ξηριάς στην περιοχή της Δ.Ε. Υπάτης

Ιδιαίτερα «αγριεμένος» παρουσιάζεται ο Ξηριάς στην περιοχή των χωριών της Υπάτης, όπως φαίνεται και στο βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης.

Το σημείο είναι από Λουτρά Υπάτης προς Λαδικού, όπου βρίσκονται και οι άνθρωποι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων, που ενήργησαν νωρίτερα και είναι έτοιμοι να επέμβουν αν ξαναχρειαστεί.

11:12 Προβλήματα και διακοπή της κυκλοφορίας στον Κάλαμο

Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας Elias στην περιοχή του Κάλαμου.

Ως αποτέλεσμα της έντονης βροχόπτωσης δημιουργήθηκαν χείμαρροι με φερτά υλικά και στο παραλιακό κομμάτι των Αγίων Αναργύρων αλλά και στον οικισμό του Κάλαμου ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία για περίπου δύο ώρες.

Ένα φορτηγάκι που περνούσε από το σημείο κόλλησε μέσα στις λάσπες, με τις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας να το απεγκλωβίζουν.

10:30 Στο στόχαστρο η Εύβοια

Η Εύβοια είναι η περιοχή που δοκιμάζεται περισσότερο από το πρωί της Τετάρτης, ενώ λίγο μετά τις 10 το πρωί εστάλη μήνυμα από το 112 για όσους βρίσκονται στο Μαντούδι για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και κίνδυνο υπερχείλισης χειμάρρων.

Στη Βόρεια Εύβοια, στις Ροβιές και τη Λίμνη οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και η κυκλοφορία σε πολλά σημεία έχει διακοπεί. Χαρακτηριστικό είναι ότι  τμήμα του δρόμου από το Προκόπι προς το Μαντούδι,  έχει μετατραπεί σε… χείμαρρο.

Εικόνα από Ροβιές

10: 16 Στα όρια υπερχείλισης είναι και ο ποταμός Νηλέας.

Η ισχυρή βροχόπτωση που πέφτει στο Αλιβέρι έχει ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι δρόμοι στην είσοδο της πόλης.

Πλημμύρισαν δρόμοι

Στο Δερβένι σύμφωνα με το evima, υπάρχουν εγκλωβισμένοι καθώς έχει κοπεί ο δρόμος λόγω κατολισθήσεων.

9:30 Σάρωσε ο «Elias» την Αττική

Στο λεκανοπέδιο πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν, με την οδήγηση να καθίσταται δύσκολη και επικίνδυνη. Η κίνηση σε πολλούς δρόμους διεξάγεται σημειωτόν ενώ λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στην Κηφισίας προκαλώντας κομφούζιο.

Μετά την ισχυρή βροχόπτωση που σημειώθηκε νωρίς το πρωί, κλείνει προσωρινά για λόγους ασφαλείας η λεωφόρος Αναβύσσου στο ύψος της ταβέρνας Διαμαντή εξαιτίας υπερχείλισης του ρέματος που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Ήδη το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έχει δεχτεί κάποιες μεμονωμένες κλήσεις, 20 μέχρι στιγμής, για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων κυρίως σε περιοχές στα βόρεια και στα δυτικά της Αττικής.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλης Βαθρακογιάννης ανέφερε ότι όσον αφορά την Αττική μέχρι στιγμής η πρωινή ισχυρή βροχόπτωση δεν έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα.

«Παρακολουθούμε την εξέλιξη των φαινομένων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σήμερα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας», σημείωσε.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024